UH! 'Love Island'-Olivia afslører hemmelige planer

Olivia har spændende rejse- og tv-planer for 2020.

Olivia Salo fra 'Love Island' har allerede de første mange planer for 2020 på plads. Hun skal blandt andet bruge året på at rejse og lave tv, hvor optagelsen måske begynder i næste uge. Det afslører hun i en af sine seneste insta story.

LÆS OGSÅ: CHOK: Reality-par er gået fra hinanden 

Men med de krydser 'Love Island'-baben har sat i kalenderen, følger også et par overraskelser og ukendte detaljer.

- I dag skal jeg til et hemmeligt event. Det skal jeg i forbindelse med en kampagne, jeg skal lave for et rejseselskab i slutningen af måneden. Jeg skal ud og rejse, men hvor jeg skal rejse hen, ved jeg endnu ikke. Det bestemmer de nemlig for mig, skriver Olivia, der på det tidspunkt ikke anede, hvor det hemmelige event ville komme til at finde sted.

LÆS OGSÅ: ‘Forsidefruer’-babe afslører ny kæreste: Kendt fra tv

Hun ved til gengæld, at hun skal rejse i slutningen af januar, at hun skal være væk i fire dage, og at destinationen er en storby i Europa.

Og da hun senere samme dag fik serveret tapas til det hemmelige event, er det ikke umuligt, at vi inden længe kommer til at se reality-baben poste billeder fra et sted i Spanien.

LÆS OGSÅ: Sidste års vinder: Det må man ALDRIG gøre i ‘Paradise’

Realityportalen har spurgt Olivia, hvilket tv-projekt hun snart tager fat på, men hun har endnu ikke kommenteret på dette.