Tv-stjernerne fortæller: Sådan har corona påvirket vores sommerferie

Det er forskelligt, hvordan corona har påvirket tv-stjernernes sommerferie.

Da Danmark lukkede ned den 11. marts, begyndte mange at overveje, hvilke konsekvenser det ville få for sommeren. Nogen har måtte finde på alternative rejseformer, mens andre ikke er påvirket af corona-restriktioner. Realityportalen har samlet et udpluk af de danske tv-stjerner, der fortæller, hvordan og om corona har påvirket deres sommerferie.

Laura og Isse fra 'Sommerdrømme'

Laura Emilie Thomsen og Isse Dahir blev kendte ansigter, da de i efteråret medvirkede i TV 2-programmet ’Sommerdrømme’, hvor de sammen med tre andre par kæmpede om at vinde et sommerhus. De vandt ikke selv huset, og må derfor kigge sig om efter andre steder at holde sommerferie.

LÆS OGSÅ: Laura og Isse skaber drømmen uden programmet

- Vi nåede aldrig at få bestilt eller planlagt noget. Men planen var at tage afsted på en rejse i en uges tid eller to - det gør vi nemlig altid. Men ja, Danmark lukkede ned, og vi var nogle af de heldige, som ikke nåede at bestille. Så vi har som sådan ikke ‘mistet’ eller har måtte aflyse noget. Vi plejer også begge at tage på Roskilde Festival, men den blev jo også aflyst. Så vores sommer bliver holdt i Danmark, hvor vi håber på godt vejr. Vi fik lånt et sommerhus i uge 26 i Søndervig, hvor vi havde fantastisk vejr. Og nu arbejder vi faktisk bare gennem sommeren, så vi kan holde ferie i august, fortæller Laura.

LÆS OGSÅ: ‘Sommerdrømme’ er slut: Hvad skal der ske med husene?

Laura Emilie Thomsen og Isse Dahir fra 'Sommerdrømme', TV2. (Foto: Lars E. Andreasen)
Laura Emilie Thomsen og Isse Dahir fra 'Sommerdrømme', TV2. (Foto: Lars E. Andreasen)

Gunnvør fra 'Forsidefruer'

Gunnvør Virgarsdóttir fra ’Forsidefruer’ har mærket, hvordan corona har haft indflydelse på ferieplanerne.

- Allerede i april skulle jeg have været på møbelmessen i Milano, og den blev som bekendt aflyst. Jeg og børnene havde planlagt ferie i Italien med en veninde i juli, men den er selvfølgelig også droppet. Det eneste, der ikke er aflyst, er vores årlige rejse op til min familie på Færøerne, og det er heldigvis den, mine børn har set allermest frem til. De elsker at være deroppe, og jeg er bare så glad for, at de fik styr på corona-situationen så hurtigt, så vi ikke også skal aflyse den rejse, fortæller Gunnvør, der skal tilbringe to uger på Færøerne med sine tre børn.

LÆS OGSÅ: Gunnvør melder ud om barn nummer fire

- Jeg glæder mig til at komme helt ned i gear. Der sænker sig altid en helt særlig ro over mig, i det sekund jeg lander mellem bjergene, og det er ret vildt at se det samme ske med børnene. Jeg husker, at jeg selv tænkte på Færøerne som et eventyrland, da jeg var barn - der er får overalt, græsset er grønnere end grønt, havet er blåt og voldsomt, og så er der imponerende bjerge og vandfald, hver gang man drejer om et hjørne. Jeg tror, det er sundt at være et sted, hvor man bliver så opmærksom på naturens kræfter. Vi skal ud at fiske, og klappe får og ride på heste. Og så skal vi selvfølgelig slappe af og spise en masser lækker mad, der er åbnet mange spændende restauranter de sidste par år, fortæller Gunnvør fortsat.

LÆS OGSÅ: 'Forsidefruer'-Jackie: Derfor er jeg ikke gift med Rasmus

Foto: Janus Nielsen
Foto: Janus Nielsen

Lene Beier vært på ‘Hjem til gården’

Lene Beier er lige nu aktuel som vært på TV 2-programmet ‘Hjem til gården’, og derudover er hun kendt som vært på datingprogrammet ‘Landmand søger kærlighed’.

- Vi skal til Jylland, så ingen ændringer på grund af corona, fortæller Lene, der rejser til Himmerland med sin mand og to drenge, hvor de blandt andet skal ud og sejle.

LÆS OGSÅ: Lene Beiers mand i stor redningsaktion på havet: Det hele var kaos

(Foto: Bo Nymann)
(Foto: Bo Nymann)

LÆS OGSÅ: Lene Beier skal samle danskerne hen over sommeren i live TV 2-program

Cæcilie fra ’De unge mødre’

Cæcilie Hansen er ny ung mor i Dplay programmet ’De unge mødre’, som lige nu kører på sæson 30. Den lille familie bestående af far, mor og tre børn er ikke corona-ramte i ferien.

- Vi havde faktisk ikke de vilde planer inden corona, fordi der stadig var et stykke tid til sommerferie, men efter corona har vi søgt ihærdigt efter en pool, og nu har vi købt sådan en kæmpe pool, som fylder det halve af haven. Så nu er det lidt mere vejret, der forhindrer os i det, end det er corona, der ødelægger noget, for vi skulle have været i Danmark uanset hvad, fortæller Cæcilie, der planlægger endagsture rundt i Danmark.

LÆS OGSÅ: 'De unge mødre' sæson 30: Her er den nye mor

- Vi skal i Zoologisk Have, Fårup Sommerland, måske Legoland og så videre, men vi skal helt sikkert også have undersøgt, om der er nogle andre gode alternativer, som ikke behøver koste en hel masse penge, fortæller den unge mor fortsat.

Den nyeste tilføjelse til 'De unge mødre' er den unge mor Cæcilie med sine tre børn, Sophia, Mynthe og Valdemar (Foto: Privat)
Den nyeste tilføjelse til 'De unge mødre' er den unge mor Cæcilie med sine tre børn, Sophia, Mynthe og Valdemar (Foto: Privat)

LÆS OGSÅ: En mors mareridt: Sten sad fast i hovedet på 1-årig