Finaleparrene i ’True Love’ (Foto: Warner Bros. Discovery)
Finaleparrene i ’True Love’ (Foto: Warner Bros. Discovery)

'True Love'-vindere afslører: Derfor løb vi med sejren

I finalen løb et af parrene med sejren til manges overraskelse. Nu giver de dig svaret på hvorfor.

I dag er der finale i 'True Love'. Og selvom man skulle tro, at ægte kærlighed er en præmie i sig selv, så er der faktisk også penge på højkant.

Op til finalen mente alle tre par, at de havde vundet kærligheden. Nicoline og Marcus sagde "elsker"-ordet til hinanden, Nicolai og Josefine blev kærester, og Casper og Trine - ja, de nød bare hinandens selskab og deres spirrende romance.

LÆS OGSÅ: Ingen følgere på Instagram: Var 'True Love' et flop?

I den seneste sandhedsceremoni fik Casper og Trine dog som de eneste grønne svar, hvorimod de to andre par ramte røde svar på røde svar. Men det så ud til, at løgnedetektorens afsløringer prellede af på de forelskede par.

Derfor kommer det både som et chok og som en selvfølge, at det er Casper og Trine, der som det eneste par fik grønne svar i finalen, hvor de begge svarede ja til, at det er ægte kærlighed mellem dem.

Artiklen fortsætter under videoen, hvor Casper og Trine siger ja til hinanden...

LÆS OGSÅ: Loay og Emil afslører: Overtrådte reglerne i 'Robinson'

De andre to par havde ellers stået sammen fra starten, hvor Casper og Trine havde stået i ganske kort tid, da de begge havde andre partnere i løbet af programmet: Trine tilbragte en del tid med Karsten, og Casper var partner med Katrine. Alligevel blev de to draget af hinanden til sidst og løb med pengepræmien på 250.000 kroner.

LÆS OGSÅ: Nicoline tvunget til at afsløre utroskab efter 'True Love'

Derfor bestod Casper og Trine

Casper har selv et bud på, hvorfor deres løgnedetektor endte med at lyse grøn.

- Jeg tror, at det, der gjorde forskellen, var, at Trine og jeg netop havde stået sammen i kortest tid. Vi var stadig ved at lære hinanden at kende, og man kan se på de andre to par, at de havde haft nogle udfordringer hen ad vejen, som de havde kæmpet med, og det havde Trine og jeg ikke haft. Det gik sindssygt godt mellem os, og vi havde ikke haft nogle nederlag derinde. Vi fløj på en lyserød sky, forklarer Casper til Realityportalen.

LÆS OGSÅ: 'Årgang 0'-stjerne åbner op: Min krop siger fra

Det er Trine enig i.

- Jeg tror, at forskellen er, at vi bare var helt nyforelskede. Vi levede i nuet og nød hinanden uden at tænke så meget over tingene. Jeg føler, at de andre par tænkte alt for meget. Jeg lod være med at tænke og gemte tankerne væk. I stedet mærkede jeg efter mine følelser, fortæller Trine til Realityportalen.

LÆS OGSÅ: 'True Love'-Nicolai åbner op om kræftforløb med store konsekvenser

Casper er dog også overrasket af udfaldet af finalen.

- Jeg havde ikke set den komme, fordi vi havde stået sammen i så kort tid. At det lige var os, kom bag på mig. Jeg troede ærligt, at det var Nicolai og Josefine, der ville vinde. Men jeg er selvfølgelig glad for, at det blev Trine og mig, der løb med sejren, afslutter han.

Hvordan det er gået både parrene og singlerne efter 'True Love' finder vi først ud af på tirsdag den 8. november, hvor de medvirker i et talkshow på Discovery+.

LÆS OGSÅ: 'True Love'-Casper afslører: Jeg kan blive blind