'True Love'-Katrine reagerer på trekantsdrama: Jeg følte mig trådt på

Nu taler Katrine ud om, hvad der egentlig skete mellem hende, Nicolai og Josefine.

I tirsdagens afsnit af 'True Love' var seerne vidne til noget af et trekantsdrama mellem Katrine, Nicolai og Josefine, og der skete angiveligt en stor misforståelse til sandhedsceremonien.

Men spørger man Katrine, så er hun ikke helt enig i, hvad misforståelsen går ud på. Og hun mener, at der har været flere løgne på spil, som ikke er kommet frem i lyset.

LÆS OGSÅ: Efter utroskab: Line Maria og Christel i nyt drama

Til sandhedsceremonien var det først Katrine, der skulle i løgnedetektor, og allerede her begyndte hendes frustration mod Nicolai.

- Jeg opdagede ret hurtigt, at jeg følte min trådt på af Nicolai. Det var allerede, da jeg selv sad i løgnedetektoren, og jeg sagde, at jeg var tiltrukket af Nicolai, og han sagde "Nej, der er ikke noget der". Der tænkte jeg "Hvad? Det sagde du til mig for tre dage siden". Og det er fair, man må godt skifte mening, og der tænkte jeg "Fint, nu er han sammen med Josefine, og det er okay", fortæller Katrine i Realityportalens live Q&A på Instagram, som du kan se nederst i artiklen.

LÆS OGSÅ: Mathilde Gøhler dømt i retten

Artiklen fortsætter under videoen, hvor Nicolai benægter at være tiltrukket af Katrine...

LÆS OGSÅ: Elvira Pitzner udsat for psykisk vold: Han rev mig i håret og kaldte mig luder

Forkert misforståelse

Da det så blev Nicolais tur til at sætte sig i den varme stol, så blev det for meget for Katrine.

- Da han så sad i stolen, begyndte det at hobe sig op for mig, og jeg tænkte bare "Han lyver, han lyver, han lyver", og så blev jeg nødt til at sige noget til sidst. Det var rigtigt vigtigt for mig at konfrontere ham med det foran Josefine, fordi jeg ved, at han er en smooth talker, der ville kunne tale sig ud af den. Jeg ville ikke have, at han så kunne gå op på værelset bagefter og sige "Det er løgn, det er aldrig sket". Det var vigtigt for mig, at alle hørte det, og at nu var det ude, for jeg troede, at det allerede var ude, forklarer hun.

LÆS OGSÅ: 'True Love'-Alexander afslører: Sådan gik det med pigen i Danmark

Til sandhedsceremonien lød det nemlig fra Nicolai, at han ikke var tiltrukket af Katrine. Men så slog Katrine fast, at han, da pigerne var udsatte til den seneste kærlighedsceremoni, fortalte hende, at han håbede, hun ville blive, fordi han ikke var færdig med at lære hende at kende.

I første omgang troede Josefine, at samtalen var foregået dagen inden, men fik efterfølgende en forståelse af, at det var sket allerede på dag tre. Det er dog heller ikke helt rigtigt.

- Det var altså på dag fem, at der var kærlighedsceremoni, og på dag ni, at der var sandhedsceremoni. Så det var faktisk kun nogle dage siden, forklarer Katrine.

LÆS OGSÅ: WHAT: Så mange politikere har lavet reality-tv

Artiklen fortsætter under videoen, hvor Katrine konfronterer Nicolai...

LÆS OGSÅ: Marcus om 'True Love': Det var psykisk hårdt

Skylden blev lagt hos Katrine

Op til sandhedsceremonien havde Josefine udtrykt, at hun var usikker på Katrines relation til Nicolai. Men hun slår fast, at der på intet tidspunkt var noget at bekymre sig om.

- Jeg havde prøvet virkelig at tage afstand til ham. Jeg tænkte overhovedet ikke på Nicolai på den måde længere. Så det var meget mærkeligt for mig, at Josefine var nervøs for, at jeg ville vælge Nicolai, for jeg havde ikke overvejet ham et kvart sekund, forklarer Katrine.

LÆS OGSÅ: 'True Love'-Josefine: Livskrise gjorde mig klar til kærlighed

Dog mente Nicolai, at Katrine, til trods for at hun ikke var interesseret i ham, stadig var med til at skabe en kløft mellem ham og Josefine.

- Jeg føler virkelig, at der i aften kan komme noget mistillid mellem Josefine og mig på grund af de besvarelser, Katrine kommer med, lød det fra Nicolai.

LÆS OGSÅ: Bundærlige Bettina: Det har jeg har lært i 'True Love'

Og netop dét var frustrerende for Katrine, der følte, at hun som den eneste af de to havde været ærlig hele tiden.

- Jeg var faktisk ret ked af efterfølgende, at meget af skylden endte med at ligge hos mig, følte jeg. Jeg havde ikke helt forståelse for, hvorfor jeg blev lidt udstødt, for jeg havde faktisk været ærlig og belyst, at Nicolai ikke havde. Jeg havde jo ikke løjet og holdt noget hemmeligt. Det var ham, der havde gjort det. Jeg forstår 100% Josefine og Nicolais reaktion, men det kom bag på mig, at det varede så lang tid. Det var som om, at der opstod mistillid, og den forsvandt ikke helt igen, forklarer hun.

LÆS OGSÅ: 'True Love'-Casper afslører: Jeg kan blive blind

Ikke god nok til Josefine

Op til sandhedsceremonien havde Josefine og Katrine været gode veninder, og det var også en grund til, at Katrine valgte at lægge alle kort på bordet.

- Det var vigtigt for mig at prøve at redde det ud med Josefine, fordi jeg forstod godt, at hun var frustreret, og jeg ville gerne gøre det klart, at jeg havde gjort det for at hjælpe hende. Også for at hjælpe mig selv, for det var vigtigt for mig at få ud. Men på det tidspunkt synes jeg ikke, at Nicolai var god nok til hende. Jeg synes, at min veninde skulle have en mand, der kunne være ærlig, og det synes jeg ikke, at han kunne, lyder det fra Katrine.

LÆS OGSÅ: 'True Love'-deltager afslører: Jeg skulle have været bachelor i stedet for Kasper

Du kan se 'True Love' hver tirsdag på Discovery+.

Herunder kan du se Realityportalens Live Q&A med Katrine og Steffen.

LÆS OGSÅ: 'True Love'-deltager klar til 'Robinson'

LÆS OGSÅ: 'True Love'-Josefine åbner op om barnløshed