Tre musketerer slår til i 'Landmænd søger Kærlighed': Så’ det Brians tur

Søren og Troels havde held i sprøjten, da de fandt kærester ved hjælp af TV2s populære datingprogram, og nu følger vennen Brian trop i den nye sæson af 'Landmand søger kærlighed'.

Når vennerne Søren, Troels og Brian gør noget sammen, da gælder mottoet fra 'De tre Musketerer' - en for alle og alle for en. I dette tilfælde handler det om at score en kæreste i 'Landmænd søger Kærlighed' på TV2. Det lykkedes for 27-årige Søren Frederiksen i 2015 og tre år efter for jævnaldrende Troels Hymøller. I den kommende sæson vil tredjemanden, 28-årige Brian Kristensen så prøve lykken i kærlighedslotteriet. De herrer mødtes på Landbrugsskolen og har siden fungeret som vaskeægte landmænd på Skive-egnen.

- Når de andre har haft succes med det, så kan det jo være, det går den samme vej for mig, håber Brian Kristensen, der ser frem til at få en masse breve fra håbefulde kvinder, inden det går løs.

LÆS OGSÅ: Mød de to kvinder og de nye landmænd i den nye sæson af 'Landmand søger kærlighed'

- Når kammeraterne omkring mig begynder at blive gift og få børn, så må jeg nok også begynde at se mig omkring, mener Brian, der har fundet modet til at stille sig frem og forhåbentlig vende sejrrigt hjem til gården med en prinsesse.

Brians kammerat Søren Frederiksen havde ikke held i selve programmet, men efterfølgende mødte han en af de kvindelige deltagere fra en anden sæson. Henriette er han siden blev gift med og de planlægger at få børn.

LÆS OGSÅ: 'Landmand søger kærlighed' uden Lene Beier

Da Søren havde haft held med at vinde et kvindehjerte, foreslog han vennen Troels at prøve lykken. Han deltog i 2018, og endte ikke ud med en kæreste, men så medvirkede han i et efterfølgende madprogram 'Mænd, mad og Kærlighed', og her driblede han ind i Camilla, som han har været kæreste med siden.

- Tag det, som det kommer, det er faktisk meget grineren, siger Troels til Brian og fortsætter:

- Selvfølgelig er der ikke så mange piger at støve op i det lokale landbrugsmiljø. Det at tilbyde en kvinde et liv på landet handler jo ikke om, at hun så må undvære byen. For det er da ikke værre, end at man kan sætte sig ind i bilen og køre af sted.

LÆS OGSÅ: SE HER: 'Landmand søger kærlighed'-deltager i vild forvandling

Og Søren bakker op.

- Tag tingene, som de kommer. Hvis du ikke forventer det helt vilde, så bliver du heller ikke skuffet. Tag det som en oplevelse. Det er nok det bedste råd, jeg kan give, siger Søren Frederiksen til våbenkammeraten.

Så nu bliver det spændende at se om det vil lykkes alle gode gange tre musketerer at fægte sig frem til en sejr i kærlighedskarrusellen.

LÆS OGSÅ: Kærligheden brast for 'Landmand søger kærlighed'-par: Derfor er vi ikke sammen længere

Hvis du gerne vil have chancen for at komme på date med Brian, kan du sende ham en brev HER.

LÆS OGSÅ: 'Landmand'-stjerne har fundet kærligheden