Trækker sig fra 'Stjerne Boksning' efter groft overfald

Sidste år blev Katrine Ørskov Hedeman slået ned, og det har sat dybe spor.

I slutningen af marts løftede Cengiz og Geggo sløret for, hvem der skulle kæmpe i den rødglødende boksering til årets ‘Stjerne Boksning’.

Blandt stjernebokserne blev ‘Paradise’-deltagerne Sille Nimholm og Lenny Pihl og ‘Robinson’-deltagerne Amanda Sascha og Katrine Ørskov Hedeman fremhævet.

LÆS OGSÅ: CHOK: Ung mor er blevet skilt

Men nu har den tidligere 'Robinson'-vinder Katrine Ørskov Hedeman valgt at trække sig på grund af sit psykiske helbred.

Sidste år blev realitydeltageren nemlig udsat for en traumatiserende oplevelse.

- Jeg blev sidste år slået ned bagfra, fuldstændig uprovokeret. Et groft overfald med blandt andet spark i hovedet, skriver Katrine i et opslag på Instagram.

LÆS OGSÅ: Kardashian udvider familien: Surrogatmoder har født

Den unge kvinde troede, at hun var kommet ovenpå efter oplevelsen, da hun tilmeldte sig stjerneboksning, men det var ikke tilfældet.

- Efter hver sparring under den her bokserejse, har jeg haft ture, hvor jeg er begyndt at hyperventilere. Jeg troede egentligt, at det var fordi, at jeg var i dårlig form, indtil jeg oplevede det tre gange på samme dag (syv timer efter sparringen), forklarer hun og konkluderer, at der var tale om angstanfald.

- Jeg hverken kan, eller vil fortsætte på den her måde. Mit helbred kommer i første række, og det vil aldrig nogensinde ændre sig, lyder det.

LÆS OGSÅ: ‘Nybyggerne’-par har solgt huset: Fik vildt håndværkertilbud

Katrine Ørskov Hedeman skal i retten i september mod voldsmanden, hvilket også har gjort det umuligt at fortsætte.

- Det trigger mig kæmpe meget - selvom jeg ville ønske, det ikke var tilfældet. Jeg hverken kan eller må bokse med en retssag hængende over hovedet.

LÆS OGSÅ: 'Paradise'-deltager taler ud: Jeg passede ikke ind