Tidligere 'Vild med dans'-deltager single igen

Den danske skuespillerinde går igennem en svær periode for tiden. 

Den danske skuespillerinde Ditte Ylva Olsen og Jon Bojsen Cetti er gået fra hinanden efter næsten 3 år sammen. Selvom de har kæmpet for parforholdet, så var det ikke sådan, det skulle være, har hun delt på Instagram:

- Vi har givet slip på hinanden. Og vil ikke prøve at bilde nogen ind, at det ikke har gjort ondt og været hårdt inden vi kom til den konklusion. For vi ville virkelig gerne, og vil altid ha hinanden et særligt sted i hjertet. Men nu er det sådan, og det er også godt.

LÆS OGSÅ: Sonny afslører kæreste: Klar til børn

Artiklen fortsætter under videoen, hvor Lars von Trier er til premiere på 'Riget Exodus'

Jon Bojsen Cetti har også lavet et opslag på Instagram, hvor han bekræfter bruddet og selv sætter ord på, hvor meget Ditte har og fortsat vil betyde for ham:

- Ditte og jeg har besluttet at gå fra hinanden. Det er på mange måder et stort tab og en stor sorg. Også i forhold til alle de skønne, dejlige mennesker omkring os. Men det er det rigtige for os at gøre. Vi ønsker hinanden alt det bedste i verden, og vil altid have en del af hinanden med os i vores liv. Ditte, du er et fantastisk menneske.

LÆS OGSÅ: Kasper Fisker afslører prank: Du har en syg adfærd

Udover tv-serierne 'Hånd i hånd' og 'Dicte', så deltog Ditte i 2014 i 'Vild med dans', hvor hun kom på 4. pladsen med partneren Morten Kjeldgaard.