Thomas Evers Poulsen går imod Maschas ønsker

Mascha Vangs dansepartner er toastmaster, men han har ikke nødvendigvis planer om at opfylde alle Maschas ønsker.

Siden i går har Thomas Evers Poulsen sammen med kæresten Sæþór Kristínsson været indlogeret på Holckenhavn Slot ved Nyborg, hvor de i dag skulle til bryllup hos Mascha Vang og Troels Krohn Dehli.

SE VIDEOEN: Mascha Vang og Troels er blevet gift

Det var kærlighed ved første blik, da Mascha og Thomas mødte hinanden og blev dansepartnere til 'Vild med dans' sidste år. Det var også under 'Vild med dans', at Troels friede til Mascha, og under dagens festligheder spiller hendes dansepartner en ganske særlig rolle.

Thomas er nemlig toastmaster, og hans kalender er faktisk en af årsagerne til, at brylluppet står netop i dag, fordi han ikke kunne d. 3. september, hvor de ellers kunne være blevet gift. Men selvom Thomas tager rollen som toastmaster meget alvorligt, så er han også åben for at freestyle, afslørede han forud for vielsen.

LÆS OGSÅ: Derfor bliver Mascha Vang gift en tirsdag

- Brudeparret har simpelthen ønsket, at der ikke skulle være nogle sange, og meget familie er fra det jyske, så det er man jo ikke vamnt til, så det kan være, jeg går lidt imod brudeparrets ønsker, men det bliver festligt, lovede Thomas.

Opfylder Troels' ønske

Han afslørede også den ene af de bryllupsgaver, som han har i ærmet, og her har han heller ikke helt fulgt Maschas ønske.

LÆS OGSÅ: ÅH NEJ: Maschas kæreste udsat for voksenmobning

- Vi giver dem en overraskelse, der kommer senere, og så da Mascha havde spurgt Troels, hvad de skulle ønske sig i bryllupsgave, så sagde han lyserøde håndklæder, og det har hun simpelthen gjort så meget grin med og sagt, at det kunne man ikke ønske sig, så det har vi købt.

Thomas Evers Poulsen har naturligvis også stået for at lære parret brudevalsen, og han var derfor heller ikke i tvivl om, hvad hans store ønske for dagens festligheder var.

LÆS OGSÅ: WOW: Mai Manniche smider tøjet på OnlyFans

- Jeg håber, at brudevalsen bliver lige så flot omkring midnatstid i aftes, som den var i går.