Tessie om sex med Daniel: Det var skuffende

Tessie kunne godt have undværet aftenens eskapader i suiten.

Champagnepropperne sprang endelig mellem Tessie og Daniel i sæsonafslutningen på 'Ex on the Beach', hvor de havde sex efter lang tids venten og flirten. Og i programmet gav Tessie udtryk for, at det var ventetiden værd, men det er ikke hele sandheden, afslører hun nu.

- Altså først kunne han jo ikke få den op, så det var skuffende. Jeg var nok ikke så “wuhu “ over det, som jeg havde håbet, desværre. Det var mere et “Nå, det kunne godt have ventet eller ikke være sket“, fortæller Tessie.

LÆS OGSÅ: Sarah Amalie taler ud: Derfor hader Frederik og Mark hinanden

Men fik det hende til at fortryde, at hun ikke havde taget Frederik med i suiten?

- Lidt gjorde jeg, men Frederik fortjente det heller ikke. Så hellere sove alene.

Efter programmet blev det da heller ikke til den store kærlighed mellem det ellers så tilsyneladende lykkelige par, og forelskelsen var slut næsten hurtigere, end optagelserne var det.

LÆS OGSÅ: ‘Ex on the Beach’-Daniel efter iskold afvisning: Derfor tilgav jeg Tessie

- Følelserne forsvandt omgående, jeg kunne mærke allerede, da vi landede i lufthavnen, at jeg slet ikke havde det på den måde. Jeg tror ikke, jeg havde ægte følelser for ham derinde, for ofte fik jeg også nok af ham. Jeg var lukket inde i en bobbel, så jeg havde en tryghed i ham, men ikke følelser, fastslår Tessie og fortsætter:

- Da vi kom hjem, sås vi et par gange. Men der var ingen følelser fra min side, og det var der fra hans, så jeg gjorde nogle ting, som gjorde, at vi stoppede det. Det ser man i 'Efter ex'.

LÆS OGSÅ: ‘Ex on the Beach’-par har slået op: Kold luft og beskyldninger om hashmisbrug

Daniel: Vi hyggede, men...

Daniel bakker til dels Tessies forklaring op, men fra hans side forsvandt følelserne ikke allerede i lufthavnen. Den dag i dag har han dog ikke nogen følelser tilbage overfor den mørkhårede diva.

- Da vi kom hjem til Danmark efter Ex, tog jeg faktisk med hende til Aarhus, hvor vi hyggede et par dage og var sammen, det gik vist ret hurtigt op for Tessie, at der ikke var nogle følelser fra hendes side af, selvom vi hyggede os rigtig fint på alle andre måder. Da jeg så forlader Aarhus for at tage hjem til Sjælland, er vi faktisk stadig på god talefod, og det virker til, der skulle ske mere, men da jeg så er ude og rejse, besluttede Tessie sig for at gøre nogle ting, der gjorde, at det sluttede ret brat, da jeg kom hjem igen. Jeg vil helst ikke komme mere konkret på ind på, hvad der skete, da man ser hele forklaringen i 'Efter Ex'.

LÆS OGSÅ: ‘Ex on the Beach’-par har slået op: Kold luft og beskyldninger om hashmisbrug

Efter programmet har Daniel ikke fundet kærligheden på ny, men Tessie er for nylig blevet kærester med 'Robinson'-hunken Baris.

Der er premiere på Dplay-serien 'Efter Ex' i aften kl. 23.00, hvor man kan følge alle deltagerne fra programmet i tiden efter optagelserne, hvor intrigerne fortsætter.

LÆS OGSÅ: Realitystjerners reklamer er en millionforretning