Teresa afslører: Er startet i behandling

Efter en turbulent tid har Teresa taget en stor beslutning, som forhåbentlig vil hjælpe hende videre.

Teresa Ovenbeargs verden væltede, da hendes kæreste Teitur Skoubo den 25. maj blev dømt for voldtægt af en 25-årig kvinde. Siden har hun ikke været så personlig på sin Instagram, som hun gerne vil, men det skal måske ændre sig nu.

Artiklen fortsætter under videoen af Teitur til Paradise premiere. 

LÆS OGSÅ: Afsløring! Pitzner i 'Vild med dans'

- Det bunder måske i, at jeg har været lidt stresset og overvældet. Jeg er måske sådan en, der fejer problemerne ind under tæppet, og det har virket meget fint, men det virker måske kun en tid, og så virker det ikke rigtig længere, og jeg føler lidt, det er der, jeg er lige nu, fortæller Teresa i en story på Instagram.

LÆS OGSÅ: Efter 'Bachelor': Nu er de blevet kærester

Det har fået Teresa til at gå i behandling hos terapeut Peter Michael Rif.

- Peter har klienter, der døjer med stress og angst, og det er både en psykisk og fysisk behandling. Jeg kan slet ikke beskrive oplevelsen, det var så vildt, fortæller Teresa, der bliver rørt, når hun taler om det.

LÆS OGSÅ: SE BILLEDERNE: Så forelsket er Robert Hansen

Teresa fik en Body SDS behandling hos terapeuten.

- Han kunne se på min krop, hvorfor den er, som den er, og det er, fordi jeg går og bekymrer mig, og jeg stresser. Det var virkelig en vild oplevelse, det er svært at forklare, det skal opleves, fortæller Teresa, der skal til endnu en behandling allerede i næste uge.

LÆS OGSÅ: ‘Nybyggerne’-forældre i mareridt: Sønnen hasteindlagt

- Man er nødt til at passe på sig selv, for der er ikke andre, der gør det for en. Jeg glæder mig til udviklingen, slutter Teresa.

Hvorvidt Teresa stadig er kæreste med Teitur, vides ikke. Teitur blev dømt to år og seks måneders fængsel, men han har anket dommen.

LÆS OGSÅ: UPS: Thomas Blachman taler over sig