Teitur Skoubo i 'SingleTown' (Foto: Anthon Unger)
Teitur Skoubo i 'SingleTown' (Foto: Anthon Unger)

Teitur om voldtægts-anklage: Enhver mands mareridt

Teitur slår fast, at han aldrig har voldtaget nogen pige.

Onsdag kom det frem, at den tidligere vinder af 'Paradise Hotel' i 2019 Teitur Skoubo er tiltalt for vold og voldtægt mod en ung kvinde i Odense i november. Det fremgik af et anklageskrift, som Ekstra Bladet har fået aktindsigt i.

LÆS OGSÅ: CHOK: Reality-deltager udsat for gruppevoldtægt

Artiklen fortsætter efter videoen, hvor sidste års 'Paradise'-vindere fortæller om sejren.

-  Ifølge tiltalen slog Teitur Skoubo 28. november 2021 omkring klokken 02.10 en i dag 25-årig kvinde fire-fem gange i hovedet, hvorefter han pressede hende ned i en seng og gennemførte vaginalt samleje med hende, selvom hun sagde ‘stop’, ‘nej’ eller lignende, skrev Ekstra Bladet.

LÆS OGSÅ: Mathilde Gøhler afslører babyplaner

Siden har der været komplet tavshed fra Teiturs side, og han er ikke vendt tilbage på mediernes henvendelser. Men nu tager han bladet fra munden i et langt skriv på Instagram, hvor han forklarer sig.

- Som de fleste af jer nok er klar over, er jeg involveret i en forfærdelig retssag. Dette er ikke noget, jeg har talt med andre end mine ærmeste omkring, og derfor heller ikke noget, jeg har delt med jer. Jeg ønsker ikke at komme med detaljer og er også chokeret over, at flere medier har valgt at publicere sagen. De ved udemærket godt, hvilke konsekvenser det har for mig, samt de konsekvenser det vil medføre, selv når jeg frikendes, skriver han og fastslår:

LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-babe afslørede utroskab: Nu fortryder hun 

- Jeg har aldrig nogensinde voldtaget nogen som helst. Jeg har aldrig mod en piges ønske fortsat et samleje eller noget andet. Tak til dem, der kender mig nok til at vide, at disse anklager ikke er sande. Det her er enhver mands mareridt. Lad retfærdigheden sejre i retten.

Reality-stjernen nægter altså alle anklager, som han da også har nægtet sig skyldig i i den officielle retssag, som er sat til at køre to dage i maj. Efter det kom frem, at Teitur var tiltalt for voldtægt, har han gjort sin Instagram privat, men opslager kan ses HER.

LÆS OGSÅ: Lasse og Line flytter sammen: Her er Lines krav