'Teen Mom'-Jenelle trak pistol efter trafikuheld - mens sønnen var i bilen

MTV var med og filmede hele den voldsomme episode, der blot er den seneste i rækken af hendes skandaler.

Jenelle Evans har aldrig været et af Guds bedste børn, men alligevel virker det til, at tingene hele tiden bare bliver værre for 'Teen Mom 2'-stjernen. Flere gange har hun været på kant med loven - på grund af både narko og vold - og nu er hun igen i problemer.

LÆS OGSÅ: ‘Teen Mom’-stjerne anholdt: Stod bag crystal-meth-laboratorium

LÆS OGSÅ: ‘Teen Mom’-Jenelle og nyfødt datter testet positiv for narko

Radar Online kan nu afsløre, at den unge mor for nylig var involveret i et stort trafikuheld, der endte i et stort skænderi. En mand forsøgte at overhale Jenelle, og ifølge den unge mor kørte han vildt og svingede ind og ud af vognbanen. Da han endelig kom forbi, klappede han bremsen for at få 'Teen Mom'-deltageren til at køre galt. Det fortalte den unge mor, da hun efterfølgende ringede til politiet.

Her sagde hun dog intet om, at hun selv havde trukket en pistol mod manden, som hun efterfølgende fulgte efter. Manden fortalte ifølge mediet til politiet, at Jenelle kørte ind i hans bil, over hans postkasse og efterfølgende trak en pistol, efter hun havde fulgt ham ind på hans private ejendom. Og de oplysninger bekræftede politiet efterfølgende i en politirapport.

- Den mistænkte (Jenelle, red.) ramte to biler i haven, og derefter trak hun en 10-84/G (der ifølge mediet er politikode for 'mistænkt med pistol', red.), står der ifølge Radar Online i rapporten.

LÆS OGSÅ: KÆMPE DRAMA: Deltager trak kniv til ‘Teen Mom’-fest

Se videoen af det dramatiske ‘Teen Mom’-slagsmål

MTV filmede det hele

En kilde hos 'Teen Mom'-produktionen har efterfølgende bekræftet forløbet over for The Ashley, og kilden fortæller, at seerne godt kan glæde sig.

- Det hele blev helt sikkert filmet. Det hele blev filmet med GoPro-kameraer, og der var et helt produktionshold der, siger kilden og fortæller, hvordan skænderiet opstod.

- Jace (Jenelles søn, red.) var i bilen med Jenelle. De var på vej ud for at få en is efter hans terapitime, og så skete det hele. Hun gik amok i raseri.

LÆS OGSÅ: Helt nøgen: Ung mor smider alt tøjet i nyt tv-program

LÆS OGSÅ: Farrah Abraham chokerer: Jeg tager nøgenbilleder med min datter

Det er blot den seneste i en lang række af skandaler med Jenelle Evans og hendes nye mand, David Eason. Det er kun få måneder siden, at David Eason blev fyret fra MTV-programmet, efter han kom med en lang række homofobiske ytringer på Twitter, og for et halvt år siden trak han en kniv under en 'Teen Mom'-fest - noget, der kommer med i den kommende sæson af serien.

Den unge mor har i den seneste tid også frygtet en fyring fra på grund af de mange skandaler, men MTV valgte at beholde hende. Nu skal hun måske igen til at frygte for sit job, for ifølge produktionskilden er MTV-cheferne i chok over hende opførsel på de nye optagelser, som de har set igennem.

LÆS OGSÅ: Ung mor i sorg efter abort

LÆS OGSÅ: ‘Teen Mom’-par går fra hinanden: Jeg må ikke få skønhedsoperationer