Tania ude af 'Big Brother': Det var min egen skyld

Dag nummer hundrede i ’Big Brother’- huset var dagen, hvor Tania måtte se sig slået ud af Silas.

I går tabte Tania til Silas i en vand- duel og måtte forlade huset blot to dage før den store finale. Alligevel var det en fattet Tania, Realityportalen.dk talte med i dag.

- Jeg er da skuffet og ked af det, men har det egentlig fint. Det trøster mig egentlig lidt, at jeg røg ud pga. en konkurrence. Hellere det, end at blive smidt ud af de andre tre beboere, fastslår Tania.

Dagen derpå har Tania også spekuleret på, om hendes valg om at sende Camilla ud af huset har været med til at sætte hende selv i et dårligt lys hos seerne.

- Jeg gamblede, da jeg hældte Camillas livseliksir ud, men det ville have været åndssvagt ikke at tage chancen, så det måtte jeg bare gøre. Også selvom det måske ikke var helt fair den måde Camilla røg ud på, men jeg spillede bare spillet. Hun var den største konkurrent, så jeg tog chancer og måtte så bare tage kampen op bagefter, forklarer Tania til Realityportalen.dk.

LÆS OGSÅ: 'Big Brother-Camilla: Jeg er meget ked af det

De ville rotte sig sammen

Tania følte sig lidt uden for drengegruppen bestående af Silas, Bjørn og Victor og havde på fornemmelsen, at drengene havde lavet en hemmelig aftale bag hendes ryg.

- De andre tre står jo i en gruppe sammen, så jeg havde lidt indstillet mig på, at de ville sparke mig ud, hvis de fik chancen. Lige nu er jeg bare ked af det og skuffet over min egen præstation i duellen, men er egentlig også lettet over ikke at være i huset mere. Jeg har følt mig alene især efter Dennis røg, og siden da har det set ret sort ud for mig.

Selvom Tania tabte en retfærdig duel, så faldt opgaven alligevel ikke helt i hendes smag.

- Helt ærligt så synes jeg, opgaven var åndssvag. Men okay, en duel er en duel, og det er ’Big Brother’, der tegner og sætter opgaverne op.  Jeg synes bare, at det er lidt fjollet, at det var 10 liter vand, der stod mellem mig og en halv million.

LÆS OGSÅ: 'Big Brother'-Amanda: Victor skal vinde

Tarik tog Tania

Den smukke pige med ben i næsen fortryder intet inde i huset, heller ikke da hun hyggede sig med Tarik. Og da Realityportalen.dk.netop  spørger ind til forholdet til Tarik, er Tania heller ikke helt afvisende overfor, at det kan udvikle sig.

- På nuværende tidspunkt er jeg stadig forelsket i Tarik. Vi har aftalt, at vi skal ses igen, men jeg ved ikke rigtigt noget endnu, da jeg ikke har nået at tale med ham.

Når snakken falder på Tarik som kærestepotentiale, fniser Tania da også højlydt.

- Der er mange indtryk, når man kommer ud af ’Big Brother’- huset, som man lige skal fordøje. Men jeg håber, at der er noget at bygge videre på mellem mig og Tarik. Jeg er lidt rundt på gulvet lige nu, så jeg tør ikke rigtig håbe på noget, men umiddelbart vil jeg sige: Man håber vel altid, slutter en glad Tania.

Se med i aften på Kanal 5 klokken 21.00.

Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.