Forepremiere 'Ex on the Beach'. Foto: Janus Nielsen
Forepremiere 'Ex on the Beach'. Foto: Janus Nielsen

Stor vægtøgning: Realitybabe helt slået ud

Ditte Lee har det bestemt ikke godt med at være gravid.

Det er ikke alle kvinder, der nyder at være gravide, og Ditte Lee er en af dem.

Selvom hun glæder sig til at blive mor, så har hun de sidste snart ni måneder haft det forfærdeligt både fysisk og psykisk, og derfor har hun afskåret sig fra omverden.

LÆS OGSÅ: DR genskaber ikoniske scener fra ‘Paradise Hotel’ med gamle deltagere

- Jeg har udelukket at ses med mine veninder. Jeg har været så flov over min krop, og hvordan jeg er gået fra at være Ditte fra 'Ex on the Beach', lille og fin, til pludselig at være så overvægtig, at jeg ikke kunne holde ud at være i min egen krop. Jeg synes ikke, at det er sjovt at være gravid. Jeg vil have min krop tilbage, og jeg vil have min lille pige ud, skriver Ditte i et opslag på Instagram.

Heldigvis får 'Ex on the Beach'-baben snart sin lille pige ud, for terminen er den 11. februar.

Tidligere bikini fitness atlet

Forandringen har føltes ekstra voldsom for Ditte, der tidligere har dyrket bikini fitness, og nu kan hun på ingen måde kontrollere eller vedligeholde sin krop, som hun kunne før.

-  At det går så stærkt er bare svært for mig at acceptere. Om jeg bærer rundt på en baby eller ej, så er det ikke alle, som nyder at være gravide. Og jeg er en af dem, som ikke nyder det. Jeg er sikker på, at jeg får en dejlig, lille datter ud af det - men derfor synes jeg, at det er okay, at man ikke elsker processen, siger Ditte til Realityportalen.

Kæresten Mario Sciacca har været en stor hjælp hele vejen igennem.

- Jeg kunne ikke have ønsket mig en bedre støtte! Han har holdt mig oppe igennem alle ni måneder, og thank god for det.

LÆS OGSÅ: Amalie Szigethy lider af angst: Sådan begyndte det

Meget alene

Det hele begyndte ellers så fint, da hun tilbage i sommeren annoncerede på Instagram, at hun og Mario skal have en lille vinterbaby. Men i takt med flere og flere kilo samt tiltagende væske i kroppen fik Ditte det dårligt med sig selv.

Det var ikke kun hendes krops forandring, der påvirkede hende så negativt. Mario har nemlig arbejdet, mens Ditte har været alene hjemme i huset i Rungsted, hvor hun har haft onlineundervisning. Da hun var i sjette måned fik hun det så dårligt med sig selv og sin krop, at hun droppede alt socialt kontakt.

LÆS OGSÅ: Jackie Navarro afslører nye sider af Rasmus

Men selvom det hele lige nu føles svært, er der alligevel håb hos Ditte. Hun glæder sig til forår og til at få sin egen krop tilbage, som hun kender den. Og selvfølgelig også til at have en baby.

- Jeg ser frem til lysere tider. Og et corona-frit land! Og jeg ved godt, at jeg skal være taknemmelig for min gravide mave. Men der er altså også en bagside af medaljen, afslutter Ditte sit opslag.

LÆS OGSÅ: CHOK! Realitystjerne på skadestuen efter voldsomt uheld