Stine og Niels klar til bryllup: Vi har fundet en dato

Stine og Niels er klar til at tage deres forhold til næste niveau.

Stine Marthine Pedersen og Niels Pors har siden TV 2-programmet 'Landmand søger kærlighed' 2020 svævet på en lyserød sky sammen. De to fandt kærligheden i programmet og flyttede efter optagelserne hurtigt sammen. Nu melder parret ud, at det skal være de to for evigt, og de er klar til at blive mand og kone.

- Niels og jeg lå og snakkede lidt i går, inden vi skulle sove, og jeg tror faktisk, vi har fundet en dato for det bryllup der. For tre uger siden anede jeg slet ikke, at alt det her ville ske, men nu er der en dato, der taler til os inden for det næste år allerede. Vi tænker, at det simpelthen skal være der, fortæller Stine i en story på Instagram.

LÆS OGSÅ: Stine og Niels vender tilbage på tv

Niels friede til Stine den 29. maj 2021, og Stine er allerede blevet kontaktet i forhold til den fremtidige brudekjole.

- De vil gerne hjælpe mig med at finde brudekjole, og det havde jeg aldrig nogensinde troet skulle ske. jeg kan slet ikke se mig selv i den situation og være ude og prøve brudekjoler, men det er heldigvis heller ikke lige nu. Vi har stadig lige lidt tid til at vænne os til det, og vi har ikke meldt noget ud endnu til nogen, men vi har en dato, og så har vi jo ligesom en deadline for, hvornår alting skal være planlagt. Det er en spændende tid lige nu på alle måder, fortæller Stine fortsat og viser den flotte forlovelsesring frem.

LÆS OGSÅ: Chokeret Cengiz: Jeg er rystet!

 
Vis dette opslag på Instagram
 

Et opslag delt af Stine Marthine Pedersen (@stinemarthine)

LÆS OGSÅ: Tina Lund om familieforøgelse: Den er god nok

LÆS OGSÅ: Bendtner: Derfor tog vi til Dubai under lockdown