SMUGKIG: Populært MTV-program vender tilbage med ny sæson

Der venter både deltagere og værter en stor overraskelse i første afsnit.

Det bliver mere og mere almindeligt, at folk finder deres store kærlighed på internettet, men det foregår langt fra altid problemfrit, når man skal navigere i den online datingjungle, hvor man nemt kan skabe falske identiteter.

Det vil Nev Schulman og Max Joseph sætte en stopper for, og den mission får de mulighed for at fortsætte, når MTV i aften har premiere på den nyeste sæson af deres populære program, 'Catfish', hvor de igen skal afsløre en række datingsvindlere.

LÆS OGSÅ: CHOK: ‘Catfish’-stjerne fundet død

Den 14. januar vender MTV’s hæsblæsende show ’Catfish’ tilbage med en spritny sæson, hvor værterne endnu engang skal afsløre dating-svindlere. I det første afsnit af den nye sæson bliver seerne taget med på en spændende rejse til St. Louis, der får en noget uventet afslutning.

Forestil dig at skrive med en sød person online, falde for de smukke ord og billeder, aftale at ses på et tidspunkt, for så pludselig at finde ud af, at din flirt er en helt anden end den han eller hun udgiver sig for.

 

I første afsnit besøger Nev Schulman og Max Joseph den amerikanske by St. Louis og den 17-årige Le’Vonte. Han skriver på vegne af sin mor Sheklia, der i nogle måneder har været forelsket i manden Talli, som hun kun har mødt online. Le’Vonte er mistænksom og advarer sin mor om, at daten måske ikke er den, han udgiver sig for at være. Sandheden viser sig dog at være en hel anden - om som afsnittet udvikler sig, viser den sig også at være vildere, end man Nev og Max havde forestillet sig.

Du kan se første afsnit af den nyeste sæson af 'Catfish' i aften klokken 20:00 på MTV. I videoen over artiklen kan du få et smugkig på, hvad der venter dig.

SE BILLEDERNE: Populær MTV-vært er blevet gift