Smaskforelsket Ida lægger fremtidsplaner: Jeg er så skruk

'Love Island'-stjernen er klar til at tage næste skridt med kæresten.

Ida Søjborg har været igennem lidt af hvert på kærlighedsfronten, som til tider har været en tubulent omgang. Men nu er det altså slut, for realitybaben har fundet sit livs kærlighed, og nu kan fremtiden bare komme an.

- Jeg tror faktisk aldrig, jeg har været så glad, som jeg er nu. Jeg har verdens bedste kæreste, fortæller Ida til Realityportalen om kæresten Cecilie, 30.

- Hun ved, hvad hun vil og knokler for at opnå de ting, hun gerne vil. Aldrig har jeg mødt et menneske, der er så rolig, hvilket har været godt for mig. Mine tidligere forhold har ikke været særlig sunde, så der har aldrig været en fremtid i de forhold.

LÆS OGSÅ: Tinas store sorg: Hesten skadet

Artiklen fortsætter under billedet...

LÆS OGSÅ: Oliver Bjerrehuus om kæresten: Hun giver mig ro

Fremtidsplanlægning har derfor ikke været en stor del af Idas bevidsthed i hendes tidligere forhold, men det er det blevet i forholdet til Cecilie. Forholdet er nemlig så sundt, at Ida kan se sig selv blive i det for altid. Og heldigvis er de på bølgelængde.

- Det er noget helt andet denne gang. Vi drømmer begge to om hus, børn og generelt familielivet. Jeg kan faktisk ikke vente, jeg er så skruk for tiden, indrømmer 'Love Island'-stjernen og slår fast:

- Selvom vi ikke har været sammen så længe, er jeg sikker på, at det er den rigtige.

LÆS OGSÅ: Ung mor har fået fedmeoperation

LÆS OGSÅ: Dyrlunds tragiske død: Familien i dyb sorg