Silas lagt for had: Overvejer at trække sig fra ‘Vild med dans’

Silas Holst og Nukâka Coster-Waldau høster stor ros ved dommerbordet i 'Vild med dans', men væk fra kulissen oplever Silas bagsiden af medaljen.

Silas Holst dansede for første gang i 'Vild med dans' i 2008 med Szhirley, siden er der ført mange kendte dansere hen over dansegulvet, men nu overvejer Silas at danse for sidste gang.

- Gid man dog ville tale ordentligt om andre. Man bliver sgu slået ud hver gang, og jeg tænker lidt, om man ikke bare skal finde på noget andet at lave, skriver Silas i et opslag på Instagram til skærmbilleder, hvor folk bag skærmen taler grimt om ham.

LÆS OGSÅ: Silas åbner op om sidste års medvirken i 'Vild med dans': Jeg modtog dødstrusler

"Dumme Silas ud med ham", "Silas er alt for selvglad", "Han fylder for meget ham Silas" er blot nogle af de kommentarer, som Silas vågnede op til lørdag morgen, efter han og Nukâka dansede sig videre i 'Vild med dans' konkurrencen.

Nukâka Coster-Waldau og Silas Holst. (Foto: Henrik R. Petersen.)
Nukâka Coster-Waldau og Silas Holst. (Foto: Henrik R. Petersen.)

LÆS OGSÅ: ‘Vild med dans’-frygt: Beskyttet af vagter

De hadfulde beskeder fortsatte resten af weekenden.

- Jeg synes sgu, det er en lidt hård weekend. Det er ikke for at få medlidenhed, jeg skriver dette opslag (bare inden, jeg får at vide, jeg skal tage en tudekiks) - det er mest for at bede folk om at tale ordentligt, skriver Silas i et opslag og fortsætter:

- Det er helt okay, man ikke kan lide mig, men man kan godt sige det på en ordentlig måde. Jeg har svært ved at forestille mig, at folk ville sige den slags til mig face to face, og hvis man ikke ville gøre det, så skal man heller ikke skrive det, fortæller Silas, der er drænet for energi efter weekendens mange hadfulde beskeder på de sociale medier.

LÆS OGSÅ: Så glade er de: Ulf Pilgaard viser kæresten frem

Bakkes op af kæresten

Silas' kæreste, den tidligere 'Paradise Hotel' deltager Nicolai Schwartz, er også gået ind i kampen for et pænere sprog på de sociale medier efter weekendens udfald.

- Normalt kommer jeg ikke med sure opstød, men det her skal stoppes. Hvis man ikke har noget positivt at sige, så HOLD KÆFT. Det har jeg lært hjemmefra. Jeg bliver så træt af at høre på negative mennesker, skriver Nicolai i et opslag på Instagram, hvor flere skærmbilleder af de hadfulde beskeder til kæresten Silas også offentliggøres.

LÆS OGSÅ: Julia Sofia giver status på babyplaner med Frederik

Nicolai Schwartz og Silas Holst. (Foto: Michael Stub)
Nicolai Schwartz og Silas Holst. (Foto: Michael Stub)

Nicolai, der lige nu arbejder som pædagogmedhjælper, giver på pædagogisk vis guide til flere positive tanker hos folk.

- Prøv at stå op og sig til dig selv, at i dag skal jeg mindst gøre/sige fem positive ting til andre, jeg møder på min vej. Det kræver ikke det vilde af dig, og tro mig, det gør en kæmpe forskel for dem, du møder, afslutter han.

LÆS OGSÅ: Nicolai ærgrer sig: Baby-planerne udskudt

LÆS OGSÅ: Silas Holst i vild forvandling: Har smidt 15 kg