Silas Holst (Foto: Janus Nielsen)
Silas Holst (Foto: Janus Nielsen)

Silas Holst: Mega presset op til 'Hairspray'-premiere

Silas Holst er presset op til musicalpremiere, selvom han har lavet teater i 15 år, og han er glad for, at det ikke er ham, der har den bærende hovedrolle.

Den efterhånden garvede musicalstjerne Silas Holst indtager scenen i Tivolis Koncertsal d. 10. marts til premieren på 'Hairspray'. Men erfaringen fjerner ikke presset.

- Man er altid mega presset op til en premiere. Men vi er godt med, og folk er gode og enormt professionelle, fortæller Silas til Realityportalen.dk.

Silas er glad for, at det er kollegaen Nanna Rossen, der har den bærende hovedrolle og ikke ham selv.

- Den her gang har jeg ikke en hovedrolle, og det fjerner unægteligt noget stress, er du sindssyg! Det er ikke mig, der skal bære musicalen. Det skal Nanna, og jeg forstår slet ikke, at hun står på benene og virker så rolig, som hun gør, siger han med beundring i stemmen.

LÆS OGSÅ: Silas Holst afslører: Vi har været i familieterapi

En spændt Silas Holst til pressemødet på 'Hairspray' i Tivoli. FOTO: Realityportalen
En spændt Silas Holst til pressemødet på 'Hairspray' i Tivoli. FOTO: Realityportalen

Mest tryg i dansen 

I 'Hairspray' skal Silas både synge og danse meget, men han er ikke i tvivl om, at det er dansen, der er hans hjemmebane. Han har danset, siden han var bare to år gammel, men han er ikke helt grøn i sangen længere.

- Nu har jeg lavet teater i 15 år, hvor man synger meget, så jeg synes ikke, at sang ligger så fjernt længere. Jeg tror også, det er derfor, jeg elsker mit arbejde, forklarer Silas.

Silas har imidlertid to ritualer, som han sværger til, inden han går på scenen for at sikre sig en succes.

- Inden min sang starter, skal jeg altid lige tjekke, at øjenbrynene sidder, og at lynlåsen er lukket, og så er jeg klar. Det sker hver gang, afslører han.

Der er premiere på 'Hairspray' 10. marts, hvor Realityportalen.dk overtager den røde løber i samarbejde med Tivoli, følg med her på siden før under og efter premieren.

LÆS OGSÅ: Silas Holst og familien i sorg: Vi har mistet vores barn

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.