Sigmund fra 'Divaer i Junglen': Jeg vil kæmpe for at blive signet hos et pladeselskab og tage min musik til the next level og udvikle mig som sanger og blive bedre. Så vil jeg også tage til USA og melde mig til American Idol, Americas Got Talent og X Factor USA. (Foto: Janus Nielsen)
Sigmund fra 'Divaer i Junglen': Jeg vil kæmpe for at blive signet hos et pladeselskab og tage min musik til the next level og udvikle mig som sanger og blive bedre. Så vil jeg også tage til USA og melde mig til American Idol, Americas Got Talent og X Factor USA. (Foto: Janus Nielsen)

Sigmund afslører: 2019 var en smagsprøve på mit potentiale

Sigmund har haft travlt i 2019, men det er ingenting i forhold til, hvad han forventer af 2020.

Sigmund Trondheim kendt fra 'X Factor', 'Divaer i Junglen', 'VIP i familien' og senest i Viafree programmet 'Divaer på Discount' har ikke planer om at skrue ned for tempoet i 2020. Til Realityportalen fortæller han, at 2019 kun er begyndelsen til noget større.

- Jeg ser 2019 som en smagsprøve og test på mit potentiale og et bevis på, at jeg virkelig har en plads i den danske musikverden. Hvilket har været min drøm hele livet. Så jeg vil derfor i 2020 take it to the next level og udgive mange nye sange og tage på tour og tage ud i Danmark og synge min musik for mine fans.

LÆS OGSÅ: 'Paradise'-vært søger hjælp: Jeg har et problem

Sigmund har i 2019 nået en rekord på 337.000 streams på Spotify, og selvom musikken står ham nærmest, så er tv ikke en verden, som Sigmund vil lægge låg på. Om det lige bliver 'Divaer på Discount' eller andet, det ved han ikke endnu.

- Jeg vil gerne lave flere afsnit af 'Divaer på Discount'. Jeg ved ikke, om det er noget, der kommer til at ske, men jeg er i hvert fald ikke færdig med tv. Tv er en kæmpe del af det, jeg laver, og det har hjulpet mig med at komme frem og blive eksponeret til hele Danmark og udlandet. Så det er ikke sidste gang, jeg laver tv.

Til Realityportalen afslører Sigmund ligeledes, at han i øjeblikket arbejder på nogle idéer til tv-shows, som han har pitched til produktionsselskaber.

LÆS OGSÅ: Julestemning i realityland : Endnu en realitystjerne udgiver julesang

En oplevelse for livet

Ifølge Sigmund var det en meget speciel, men samtidig en sjov og til tider hylende morsom oplevelse at optage 'Divaer på Discount', det er en oplevelse, Sigmund ikke vil være foruden, og som han er meget taknemmelig for.

- Det var en perfekt mulighed for min far og jeg til at bonde og bare hygge os sammen. Vores far og søn tid er jo altid begrænset, da jeg jo bor i København og han i Vestjylland. Det var en oplevelse for livet, vil jeg kalde det. Derudover er jeg også vildt imponeret og stolt over, at min far bare vælger at sige ja og springe ud i det at være med i et skørt realityprogram sammen med mig.

LÆS OGSÅ: Sigmund taler ud om shitstorm: Det har jeg lært

Sigmund er glad for den støtte, som faren viser ved at deltage i programmerne sammen med ham.

- Det betyder alt for mig, at jeg har hans support.

Efter programmet 'Divaer på Discont' har været vist på Viafree, har Sigmund modtaget mange reaktioner fra seere af programmet.

- Reaktionerne har været super positive, og folk fortæller, at de sidder og græder af grin, når de ser mig på tv, og at de også elsker min far. Jeg synes selv, at afsnittene er blevet super sjove og underholdende! Nogle lidt mere pinlige end andre, men sådan er det jo, ellers ville det ikke være lige så sjovt.

LÆS OGSÅ: Jonass afslører: Det sker der mellem mig og Christel

Ifølge Sigmund var den sjoveste oplevelse i programmet, da han var med sin far til kakaocermoni, hvor faren får grineflip i totalt stilhed og halvskæv af den kakao, de havde drukket.

- Jeg vidste slet ikke, hvad jeg skulle gøre af mig selv, fortæller Sigmund.

DET SÅ DU IKKE PÅ TV: ‘Paradise’-vinder tog vild hævn