Sejr og Louise tager stort skridt i forholdet

Det går godt for 'Paradise'-parret.

Tilbage i oktober meldte de tidligere 'Paradise'-deltagere Sejr Bek og Louise Hjort endelig ud, at de var kærester. Det var ellers den dårligste hemmelighed i nyere tid, for efter at have haft et godt øje til hinanden på hotellet i Mexico, er de nemlig blevet set en del sammen på sociale medier og til adskillige events hjemme i Danmark, hvor de har teaset omkring deres tætte forhold til hinanden.

LÆS OGSÅ: IKKE SET PÅ TV: Optagelserne af 'Ex on the beach' blev afbrudt

Nu tager turtelduerne så endnu et skridt i deres forhold.

- Vi flytter sammen, skriver Louise i et opslag på Instagram, hvor hende og Sejr sidder sammen og viser en nøgle frem.

LÆS OGSÅ: Julica og Oliver taler ud: Du er en stor, fed nar!

Indtil nu har Louise boet i Odense, mens Sejr har boet i København, og det bliver Sejr, der rykker teltpløkkerne op og skifter landsdel.

- Vi har haft snakket om det længe, og Sejr ville gerne flytte ind hos mig her i Odense, så det er det vi gør. Jeg blev ovenud lykkelig, da han selv foreslog, at han flyttede til Odense, fortæller Louise til Realityportalen.

LÆS OGSÅ: Tobias Hamann viser rundt: Se vores nye lejlighed

Afstanden har dog ikke været noget problem for parret.

- Vi har egentlig ikke rigtigt mærket afstanden, fordi vi enten så bare har været det ene eller det andet sted sammen, forklarer Louise og tilføjer, at de allerede er godt i gang med at slå pjalterne sammen:

- Han er begyndt at flytte sine ting stille og roligt ind, så vi tænker, at det bliver her i den nærmeste fremtid - inden for en måneds tid. Han skal også lige finde ud af, hvad han gør med hans lejlighed i København, afslutter Louise.

LÆS OGSÅ: Sille åbner op: Derfor vil jeg ikke have børn

Flere realitydeltagere har allerede lykønsket parret, blandt andre Camilla Storm, Kristian Tingager og Mathias Bjørnhof.

 
View this post on Instagram
 

A post shared by Louise Hjort (@louisehjort_)

LÆS OGSÅ: 'Robinson'-deltager indlagt: Har aldrig oplevet sådan en smerte