SE VIDEOEN: Her bliver rasende ung mor anholdt

Det var en tydeligt ophidset 'Teen Mom'-stjerne, som politiet for nylig måtte anholde.

2018 har ikke været det bedste år for Farrah Abraham, der har været involveret i en del skandaler og er blevet fyret fra ‘Teen Mom OG’. Men tirsdag nat – amerikansk tid – blevet året en del værre for reality- og pornostjernen. Her blev hun nemlig anholdt for vold mod en ansat på det hotel, hun boede på.

LÆS OGSÅ: Princess Natascha åbner op om barnets far: Ja, vi er kærester

SE BILLEDET: Nu står han frem: Her er Natascha Lineas kæreste

Den unge mor tilbragte de sidste nattetimer i politiets varetægt, inden hun blev løsladt uden kaution den følgende morgen. TMZ, der i første omgang afslørede anholdelsen, har nu en video af situationen, da Farrah blev taget med. Og det er tydeligt, at den alkoholpåvirkede realitystjerne langt fra et tilfreds med situationen.

- Hvis du vil sige en masse lort og behandle mig, som om jeg ikke er en rigtig voksen, så gå hen op knep dig selv og knep dig selv og knep dig selv, siger en tydeligt vred Farrah til en af de betjente, der ankom til hotellet efter skænderiet.

Farrah fortsætter efterfølgende med at skælde politiet ud, og da de tager hendes pung og taske og begynder at rode det igennem, bliver hun for alvor sur. På videoen ser man, at politiet derefter vælger at anholde 'Teen Mom'-stjernen, der flere gange skriger, at hun ikke modsætter sig anholdelsen.

SE KLIPPET: Her bliver Farrah fyret fra ‘Teen Mom’

LÆS OGSÅ: Farrah Abraham chokerer: Jeg tager nøgenbilleder med min datter

Farrah: Jeg blev anholdt, fordi jeg er berømt

Da Farrah igen kom på fri fod den efterfølgende morgen, gik hun direkte på Instagram for at forsvare sig selv mod historierne, der ifølge hende selv på ingen måde er sandheden. Det skete i et opslag på Instagram.

- Ingen sigtelse, ingen tid i fængsel. Jeg har selv valgt dette liv, og jeg må håndtere at være et mål som en offentlig person og boksebold. Alt er tilladt i Farrahs verden. Jeg vil aldrig tro på de løgne, som folk er nødt til at sælge for at tjene penge på mig. Jeg er glad for, at alt er optaget og dokumenteret, for jeg burde aldrig føle mig usikker og som en offer på et hotel, som jeg bor på, skriver Farrah og fortsætter:

- The Beverly Hills Hotel tillod en virkelig dårlig opførsel af en ansat mod en betalende gæst. Der er ingen grund til, at jeg eller andre skal behandles på den måde. Beverly Hills-politiet burde stoppe deres magttrip og løgne og stoppe med at sælge historier til TMZ, mens de lader alle i Beverly Hills blive berøvet, få deres bil brudt ind i eller få stjålet ting. Hold fokus på befolkningen og at gøre det godt for Beverly Hills i stedet for at skabe opdigtede problemer.

LÆS OGSÅ: ‘Teen Mom’-stjerne og datter testet positiv for narko

LÆS OGSÅ: Ung mor i stor sorg: Min mor har kræft i hjernen

Herunder kan du se videoen af Farrahs anholdelse samt hendes opslag på Instagram:

LÆS OGSÅ: ‘Teen Mom’-par åbner op om skilsmisserygter

LÆS OGSÅ: ‘Teen Mom’-Jenelle trak pistol efter trafikuheld – mens sønnen var i bilen