SE KLIPPET: Sådan blev de kærester

Asbjørn får langt om længe sin Lærke.

Lærke og Asbjørns kærlighedshistorie har ikke været den klassiske fortælling, som man kender dem fra eventyrene, men alligevel formåede de at få hjerter til at smelte blandt realityfans - måske netop fordi det var en kærlighedshistorie, som mange kunne spejle sig i. Selvom der var tidspunkter, hvor ingen rigtigt troede på, at det en dag ville lykkes Asbjørn at få sin prinsesse, gav han aldrig op, og det gav i sidste ende pote.

Efter Lærke og Asbjørn kom tilbage til hverdagen efter 'Ex on the Beach', fandt de nemlig melodien igen, og Asbjørn fik endelig den længe ventede belønning ovenpå hans anstrengelser og tålmodighed.

LÆS OGSÅ: Ærlige Sarah Grünewald om forholdet til Ben: Jeg skubber ham væk

- Selvfølgelig skal vi da være kærester, lyder Lærkes svar, da Asbjørn stiller det afgørende spørgsmål i det seneste afsnit af 'Efter Ex'.

- Asbjørn har gjort sig mega meget fortjent til at være min kæreste. Han har virkelig været perfekt i mine øjne. Han har givet mig al den tid og plads, jeg har haft brug for, og samtidig givet mig modstand, uddyber realitybaben.

LÆS OGSÅ: Sandra i chok over familiemedlem: Fortjener ikke at være i vores liv

Asbjørn kan næsten ikke være i sig selv af begejstring. Endelig får han sin Lærke.

- Jeg er en rigtig glad mand. Jeg har fået en kæreste, og det er lang tid siden, at jeg har været så forelsket og været så glad for en person, lyder det fra Asbjørn, inden han bærer Lærke ind i sengen.

Optagelserne til 'Efter Ex' fandt sted i slutningen af 2020, og Lærke og Asbjørn er ikke længere sammen. Asbjørn danner i dag par med 'Paradise'-baben, Christel Trubka, og Lærke nyder singlelivet.

LÆS OGSÅ: LISTE: De kendtes specielle børnenavne

Se klippet herunder, hvor Asbjørn og Lærke endelig bliver kærester, og se det fulde afsnit af 'Efter Ex' på discovery+

 LÆS OGSÅ: Thomas Blachman åbner op: Det er en stor sorg