(Foto: Thomas SamsoePhotography Samsøe)
(Foto: Thomas SamsoePhotography Samsøe)
Numse-Rasmus' kommende kone har nogle fyldige former, som gør ham helt rundtosset (Foto: Privat)
Numse-Rasmus' kommende kone har nogle fyldige former, som gør ham helt rundtosset (Foto: Privat)
Man forstår godt, hvorfor Rasmus er faldet for denne afrikanske prinsesse (Foto: Privat)
Man forstår godt, hvorfor Rasmus er faldet for denne afrikanske prinsesse (Foto: Privat)
Kæresten Abena bliver snart til konen (Foto: Privat)
Kæresten Abena bliver snart til konen (Foto: Privat)
Det er ingen hemmelighed, at Numse-Rasmus har fået sit kælenavn af en grund. Det er også en prægtig bagdel, der sidder på hans afrikanske prinsesse (Foto: Privat)
Det er ingen hemmelighed, at Numse-Rasmus har fået sit kælenavn af en grund. Det er også en prægtig bagdel, der sidder på hans afrikanske prinsesse (Foto: Privat)

SE BILLEDERNE: Her er Numse-Rasmus' kommende kone

Ikke nok med, at vi nu endelig må se Rasmus Birnbaums fremtidige kone - vi har også fået en bryllupsdato!

Det er knap halvandet år siden, at Rasmus Birnbaum, bedst kendt som Numse-Rasmus, stolt kunne fortælle, at han planlagde at gifte sig med veninden Abena, som han lærte at kende på Facebook, da hun arbejdede som konsulent på hans velgørenhedsprojekt "We Care About African Football".

Rasmus og Abena mødte hinanden for første gang i virkeligheden, da Rasmus rejste til Ghana med sit velgørenhedsprojekt. Det er nemlig her, Abena bor, mens Rasmus bor i København.

LÆS OGSÅ: CHOK: Morten smides ud af ‘Ex on the Beach’

Den store afstand gør, at de kommende ægtefolk ikke ser meget til hinanden, men de snakker jævnligt sammen over WhatsApp, hvor de søde ord bliver udvekslet på fællessproget engelsk. For ikke at forglemme flotte billeder, der bliver udvekslet.

- Hun er så sød, og så er hun vildt lækker! Jeg har jo altid godt kunnet lide mørke piger med store røve, fortæller Rasmus om sin smukke kommende kone.

Se de første offentlige billeder af underskønne Abena i galleriet øverst i artiklen

LÆS OGSÅ: Så meget har realitystjernerne samlet ind til Knæk Cancer

Artiklen fortsætter under videoen, hvor Rasmus fortæller, at han har dyrket sex med kage

LÆS OGSÅ: ‘Ex on the Beach’-Liv afslører fortid med hash og heroin

Bryllupsdatoen er sat

Men trods den store afstand og det beskedne fysiske nærvær, så holder idéen om et afrikansk bryllup stadig. Faktisk er parret kommet så langt i planlægningen, at de nu har en bryllupsdato.

- Det bliver den 18. januar 2020. Det er nemlig min mors fødselsdag, og fordi hun er gået bort, så er det lidt som om, at jeg så har hende med mig alligevel, fortæller Rasmus, der dog også er åben for at rykke brylluppet et par måneder, hvis det bliver nødvendigt for at spare penge nok sammen, eller for at hans gæster får bedre mulighed for at rejse til Ghana, hvor brylluppet skal holdes.

LÆS OGSÅ: Fie Laursen i chok: Hele mit liv har jeg levet en løgn

Derudover vil Rasmus også gerne slå to fluer med et smæk, som han kalder det, ved at sørge for, at brylluppet falder sammen med den YouTube-dokumentar, han er ved at lave om sit afrikanske fodboldprojekt.

Et traditionelt afrikansk bryllup

Det er en dyr fornøjelse, der venter Numse-Rasmus, før han kan blive gift med sin Abena, der har titel som prinsesse i en ghanesisk landsby. Abena og hendes familie har nemlig omtrent hundrede gæster, de ønsker med til brylluppet, oven i de gæster, Rasmus selv vil invitere hele vejen til Ghana.

LÆS OGSÅ: Princess: Jeg er besat af et spøgelse

Derudover skal brylluppet være efter afrikansk tradition, hvilket betyder, at Rasmus udover en obligatorisk smuk ring til sin kommende brud, også skal punge ud til en fin gave til sine svigerforældre.

Og det er ingen ringere end dronningen af den ghanesiske landsby, der er Rasmus' svigermor - eller "the queen of motherland", som Rasmus fortæller, hun bliver kaldt i byen. Faktisk er det hende, der har udstukket Rasmus og hans kommende kone en lang liste med elementer, som brylluppet må og skal indeholde for, at det opfylder den afrikanske tradition, såsom eksempelvis gaven til svigerforældrene.

LÆS OGSÅ: ‘X Factor’-Maria og Bea klar til ‘Paradise Hotel’, hvis …

Fremtiden som ægtepar

Efter brylluppet håber Rasmus på, at han kan skaffe et tre måneder langt visum i Danmark til sin kone, så de kan prøve at bo sammen her. Derfor er parret også gået i intens træning.

- Jeg prøver tit at lære hende dansk. "Hold kæft, Rasmus" - den er hun rigtig god til, griner realityfyren.

LÆS OGSÅ: HOT NEWS: Jakob Kjeldbjerg springer ud som sanger

LÆS OGSÅ: ‘Love Island’-hunk har fundet kærligheden