(Foto: Polfoto)
(Foto: Polfoto)

Sarah Zobel og Burhan G. afslører sønnens navn

En måned efter fødslen af deres lille søn, løfter kendisparret nu sløret for, hvad deres lille søn skal hedde.

For en måned siden blev 42-årige Sarah Zobel og 33-årige Burhan G forældre til en lille dreng på 3900 gram, som indtil nu ikke har haft et offentligt navn, men nu løfter den stolte mor sløret for, hvad drengen hedder.

- Vi har valgt at kalde vores dreng for Dallas Zobel Genç, afslører Sarah Zobel i sin videoblog hos Babysam og forklarer:

- Dallas elsker jeg af navn, fordi det er internationalt, det har en god energi, der er symmetri i navnet - der er to a'er og to l'er, det er nemt at sige på alle sprog, og samtidig med, at det er lidt unikt, så synes jeg heller ikke, at det stikker af og bliver for underligt.

LÆS OGSÅ: 'Vild med dans'-vært afslører: bruger en formue på babyen

LÆS OGSÅ: Julie Bertelsen: Sådan slipper jeg af med graviditetskiloene

LÆS OGSÅ: SAY WHAT: En baby tjekker ind på 'Paradise Hotel'?

Navnet betyder både vis og vandfald, og kombinationen af visdom og det rene er Sarah Zobel helt vild med. For både Zobel og Burhan G var det afgørende, at barnet skulle hedde noget internationalt, som let kan udtales på forskellige sprog. Samtidig var det også vigtigt, at navnet ikke blev for danskklingende, da det skal passe til begge forældres efternavne. I videoen fortæller hun desuden, at barnet ikke kommer til at få et mellemnavn udover Zobel, som altså stammer fra hende, mens efternavnet, Genç, er fra Burhan G.

Dallas er parrets første fælles barn. Sarah Zobel har desuden børnene Vincent og Roberta Simona fra sit tidligere ægteskab med Alexander Kølpin. Se hele videoen, hvor den stolte mor fortæller om navner, her.

LÆS OGSÅ: Ingen tv-tid til Kardashians baby

LÆS OGSÅ: HOT NEWS: 'Gift ved første blik'-baby på vej

Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.