Sarah Tiedt afslører: Det er første gang

Om et par dage skal hun møde Türkers familie for første gang.

Sarah Tiedt nåede i går uge 25 i sin graviditet med hende og Türker Alicis første barn. Det betyder, at hun her i januar når flyvegrænsen for gravide for de fleste flyseselskaber i Danmark.

LÆS OGSÅ: Hed flirt: Nyt ‘Ex on the Beach’-par på vej

Derfor skal hun nu på sin sidste rejse med fly, inden deres datter melder sin ankomst,

- Vi flyver til Tyrkiet om to dage. Vi har planlagt en rejse til Tyrkiet sammen med Türkers forældre. De ejer en lejlighed i Tyrkiet, hvor de ofte tager ned, indleder Sarah i et opslag på Instagram i dag.

LÆS OGSÅ: Fie Laursen er tilbage i Danmark

Parret har rejst meget sammen, men denne rejse er noget helt særligt for især Sarah.

- Jeg er så spændt, fordi jeg for første gang skal ned og møde hele Türkers tyrkiske familie. Han har ikke rigtig familie i Danmark udover forældre og en bror. Derudover har han lidt tyrkisk familie i Danmark, men ikke nogen, som de snakker med, forklarer hun.

LÆS OGSÅ: Tv-kok skal giftes: Sådan friede han

De har allerede lagt masser af planer for, hvad de skal lave i Tyrkiet.

- Jeg er også så spændt på at se mine svigerforældres lille landsby, hvor de er vokset op sammen, inden de kom til Danmark for over 30 år siden. Og så glæder jeg mig til at se alt det hyggelige hjemmestrik, som min svigermors søster strikker på livet løs til lille baby K, skriver Sarah og henviser til, at parret for et par måneder afslørede, at deres datters navn starter med K.

- Türker skal forbi noget tandlæge i Tyrkiet, vi skal ud og opleve nogle spændende ting og ellers bare hygge! afslutter hun i opslaget.

LÆS OGSÅ: ‘Robinson’-deltager skal være far: Afslører køn og navn

LÆS OGSÅ: Fra lille lejlighed til stor villa: 'Vild med dans'-stjernen Mads Vad flytter