Sarah Grünewalds nye hjem: Flytter fra kæresten

'Vild med dans'-værten Sarah Grünewald har endelig fundet sit drømmehjem, og derfor flytter hun snart væk fra sin nye kæreste.

Sarah Grünewald har siden forholdets spæde start i midt januar forsøgt at holde kæresten, musikproduceren Benjamin Kaniewski, hemmelig. Men da pressens fotografer først fangede dem kysse til Zulu Awards i sidste uge, var løbet kørt.

Selvom Sarah Grünewald ikke tog kæresten Benjamin med på 'Zulu Awards' røde løber, så var han alligevel med i offentligheden for første gang (Foto: Janus Nielsen).
Selvom Sarah Grünewald ikke tog kæresten Benjamin med på 'Zulu Awards' røde løber, så var han alligevel med i offentligheden for første gang (Foto: Janus Nielsen).

I denne uge kunne HER&NU så afsløre, at det forelskede par faktisk er så godt som naboer på samme gade i området omkring Det Kongelige Teater i Indre By i København.

LÆS OGSÅ: CHOK! Ung mor ramt af hjerneblødning

Endelig fundet drømmehuset

Men nu flytter 'Vild med dans'-værten væk fra kæresten. Hun har nemlig fundet drømmehuset i Valby, hvor hun flytter ind allerede på onsdag d. 4. marts.

- Jeg har lejet en italiensk perle, som kun fandtes i mine fineste drømme! Jeg er så lykkelig og taknemlig! Der er en del følelser og virkelig meget, der skal pakkes ned, skrev Sarah torsdag aften på Instagram.

LÆS OGSÅ: ‘Vild med dans’-vært droppet: Jeg er rigtig ked af det

Herunder kan du se Sarah vise sit nye hjem frem

LÆS OGSÅ: ‘Vild med dans’-danser afslører: Derfor blev jeg vraget

Sarah er desværre ikke vendt tilbage på Realityportalens henvendelser, men i et opslag på Instagram fra i onsdags hentydede hun allerede til, at der var store boligplaner i sigte.

- Lige i dag var der virkelig meget at fejre, jubler hun under et billede af kaviar og champagne.

I billedteksten havde hun inkluderet en hus-emoji, hvilket hentydede den nye boligsituation, og det har så formentligt været der i onsdags, at lejeaftalen på det nye hjem i Valby blev sikret.

LÆS OGSÅ: CHOK! Populært ‘Paradise’-par har slået op

Herunder kan du se opslaget, hvor Sarah med en hus-emoji hentydede, at hun har fået bolig

Vis dette opslag på Instagram
 

Lige idag var der virkelig meget at fejrer!!!! ??⭐️??❤️???⭐️??❤️?

Et opslag delt af Sarah Grünewald (@sarahgrunewaldcph) den 26. Feb, 2020 kl. 1.17 PST

LÆS OGSÅ: ‘Luksusfælden’-ekspert efter skilsmisse: Flyttet sammen med ny kæreste

Desperat boligsituation

Sarah har tidligere fortalt om sin desperate boligsituation, da hun på grund af personlig konkurs ikke kan få lov at købe fast ejendom, før hun er gældsfri igen.

I februar offentliggjorde Sarah, at hun skulle skilles fra eksmanden Rasmus Backhaus. De to fortsatte med at bo sammen efter skilsmissen, men i april måned begyndte Sarah alligevel at søge efter sit eget sted med plads til hende, sønnen Luis på 3 år og hunden Jensen.

LÆS OGSÅ: ‘Vild med dans’-stjerne i ny skønhedsbehandling: Det kunne koste mig synet

Det har særligt været et ønske fra Sarahs side, at hun kunne bo tæt ved natur eller have en lille have, så der er god muligheden for at lufte både sig selv, søn og hund. Tidligere var det også et ønske, at eksmanden Rasmus kunne flytte med, men hvor eksparret ville bo mere adskilt, men den plan blev pakket væk, og Sarah boligsituation spidsede til, da hun stadig ikke havde fundet eget hjem i sommers.

LÆS OGSÅ: ENDELIG! Paradiso viser kæresten frem

I december fandt hun så endelig et naturskønt hus i Snekkersten, som hun kaldte for Villa Villekulla. Men desværre gik det i vasken.

– Villa Villekullas udlejer valgte i sidste øjeblik at sælge huset i stedet for. Så mit lille gule, dejlige drømmehus røg… Det har jeg været lidt ked af. Faktisk rigtig ked af, fortalte Sarah dengang til Realityportalen.

Men sådan går det forhåbentligt ikke denne gang, hvor Sarah nu har skrevet under på lejekontrakten til et nyt drømmehus i Valby, hvor hun som sagt flytter ind allerede på onsdag d. 4. marts.

LÆS OGSÅ: Ung mor tabte vielsesringen foran kirken: Det var et tegn

LÆS OGSÅ: ‘Forsidefruer’-Janni i chok: Det er sidste chance i livet