Det gik vildt for sig under forpremieren til den tredje sæson af 'Ex on the Beach'. (Foto: Henrik R. Petersen)
Det gik vildt for sig under forpremieren til den tredje sæson af 'Ex on the Beach'. (Foto: Henrik R. Petersen)

Sarah Amalie taler ud: Derfor hader Frederik og Mark hinanden

Sarah Amalie indrømmer, at det til dels er hendes skyld, at Mark og Frederik ikke længere er venner.

Bølgerne gik højt til forpremieren på 'Ex on the Beach' i aftes, hvor Mark Bøgelund og Frederik Skovbjerg skændtes højlydt og måtte skilles ad af vagterne for ikke at fare i flæsket på hinanden, efter Frederik kastede en drink på Mark, og Mark kaldte ham for diverse eder og forbandelser.

SE BILLEDERNE: 'Ex on the Beach'- stjerner i vildt drama

Efterfølgende forklarede de to kamphaner, at det hele drejede sig om en pige, som også deltager i 'Ex on the Beach'. Frederik havde været sammen med Sarah Amalie, men pludselig var det Mark, hun delte seng med, og det ville Frederik ikke finde sig i. Mark fastslog, at der intet var sket mellem ham og Sarah Amalie før lang tid efter, Frederik var blevet sur og havde droppet hende.

Sarah Amalie og Julie ankom i matchende outfits til Vi elsker 90'erne i maj måned (Foto: Michael Stub).
Sarah Amalie og Julie ankom i matchende outfits til Vi elsker 90'erne i maj måned (Foto: Michael Stub).

LÆS OGSÅ: HOT NEWS: ‘Love Island’-hunk indtager ‘Ex on the Beach’

Nu tager hovedpersonen selv bladet fra munden og fortæller, hvad der er op og ned i trekantsdramaet, som tilsyneladende slet ikke er ovre endnu.

- Mig og Frederik har ligesom en ting kørende, inden vi er inde i 'Ex on the Beach', og vi kommer hjem og har noget kørende og tager i byen, og så snart vi tager i byen er jeg bare luft for ham. Han kan ikke engang kigge på mig, og han snakker med tusind andre piger. Og så ender det med, at jeg sover sammen med Mark, og det er korrekt, at vi ikke har lavet noget den aften. Det har vi overhovedet ikke, fastslår Sarah Amalie og fortsætter:

- Efterfølgende bliver Frederik ved med at tro, at vi har været sammen, og det har vi ikke, og hvis folk kender mig, ved de godt, jeg er ligeglad, og så har jeg det lidt sådan, at hvis alle tror, vi har været sammen, så kan vi lige så godt være det. Så vi ender faktisk med at være sammen, efter Frederik ligesom har troet det.

LÆS OGSÅ: Velkendt realityhunk indtager ‘Ex on the Beach’

Artiklen fortsætter under den lettere akavede video, hvor Sidsel afbrød flirtet Morten, mens han havde sex i badet.

 

Jeg vil skide på Frederik

Det kostede Frederik og Mark et solidt venskab, som de havde opbygget gennem to sæsoner af 'Ex on the Beach', Amalie mener dog ikke kun, at det er hende, der har ødelagt deres venskab,

- Man er to til tango, men de er semi-uvenner lige nu, og  jeg vil skide på Frederik, han kan rende mig, han har været fucking dobbeltmoralsk, for vi havde noget kørende, efter vi kom hjem fra Ex og nede i Ex, og han viser mig bare det modsatte - han vil skide mig et stykke, og han gjorde mig skide sur og pisse ked af det, fastslår Sarah Amalie.

LÆS OGSÅ: Frustreret ung mor: De stjal fra mit barn

Frederik fortalte under forpremieren på 'Ex on the Beach', at han var sikker på, Mark og Sarah Amalie havde været sammen bag hans ryg, fordi hun havde slettet nogle Facebook-beskeder fra ham, hvilket han påpegede virkede underligt, hvis der ikke var noget at skjule. Det kan Sarah Amalie godt følge ham i.

- Jeg kan lægge mig fladt ned og sige, jeg aner ikke hvorfor. Det er ikke fordi, jeg ville skjule noget, jeg tror bare, det har været fordi, jeg har følt, han har lavet en masse lort, så jeg har ikke villet have, han skulle finde noget på mig - ikke at der var noget at finde, men jeg ved ikke, hvorfor jeg har slettet det, og jeg har også sagt til ham, at jeg godt kan se, det ser forkert ud. Og ærligt, hvis mig og Mark havde været sammen den dag, så havde jeg også sagt det, jeg er iskold, og jeg havde ikke noget at miste, påpeger hun.

Sarah Amalie fortryder ikke, at hun sov sammen med Mark den nat, selvom hun havde noget kørende med Frederik. Det havde de ifølge hende gjort flere gange før, og de var gode venner. Men dramaet slutter ikke der, der kommer nemlig en fjerde person ind i trekantsdramaet og laver det til en firkant.

LÆS OGSÅ: ‘Ex on the Beach’-hunk med i ‘Landmand’-program

Trekantsdramaet er blevet til et firkantsdrama

Nu har Frederik nemlig fået en ny flirt i 'Ex on the Beach'-deltageren Linemaria, men det startede heller ikke med ærlighed, og Sarah Amalie er nu sur på Frederiks nye flirt.

- Linemaria kommer ind i billedet, fordi vi var i byen, og hun hiver fat i mig og spørger, om jeg snakker med Frederik? Jeg sagde ja, men vi var uvenner på det tidspunkt, og hun svinede Frederik til og sagde, at jeg skulle ikke skulle finde mig i det, for jeg fortjente bedre og det ene og det andet, og så finder jeg ud af, at hun ligger og boller ham dagen efter, fortæller Sarah Amalie vredt og fortsætter:

LÆS OGSÅ: ‘EOTB’-par afslører familieforøgelse: Det kom ret pludseligt

- Så har jeg det sådan, at så skal du ikke slikke mig i røven, hvis du så er sammen med ham dagen efter. Så skal du være ærlig. På det tidspunk havde vi (Frederik og Sarah Amalie, red.) ikke fundet ud af, hvad vi var, vi var uvenner, så det syntes jeg ikke var særlig fedt. Og hun skriver til mig dagen efter, at det bare var sjov og ballade, men det var det så ikke, hun er dum som en dør, hun er dissideret dum altså. Der er fucking meget drama, og det er fedt.

Med de ord er der lagt op til et brag af en sæson i 'Ex on the Beach', og dramaet holder sig bestemt ikke til det, man kan se på tv-skærmene - med andre ord er alt, som vi kender det fra den populære sæson to af programmet, og der er god grund til at finde popcornene frem til premieren på søndag kl. 22.00 på Kanal 4.

LÆS OGSÅ: SAY WHAT! Endnu en ‘Ex on the Beach’-babe har været sammen med Frederik