Stine og Niels fra 'Landmand søger kærlighed'
(Foto: Anders Brohus/TV 2)
Stine og Niels fra 'Landmand søger kærlighed' (Foto: Anders Brohus/TV 2)

Sådan gik Stines møde med Niels’ forældre

Stine har mødt sin date Niels' forældre efter deres romantiske weekend i 'Landmand søger kærlighed', og mødet gik nemmere, end Stine turde håbe på.

I gårsdagens afsnit af 'Landmand søger kærlighed' er Stine og Niels på romantisk weekendophold, hvor der både bliver spist romantisk middag, kysset, puttet og talt om frække ting under lagnerne.

- Der var stadig god kemi, og det gik så fint. Jeg var godt tilfreds efter den romantiske weekend, fortæller Stine til Realityportalen.

LÆS OGSÅ: Landmand Claus droppede Ea: Hun var latterlig

Efter de to dage på luksushotel havde Niels besluttet, at Stine skulle møde hans forældre, ligesom han har mødt Stines far og bror.

- Normalt ville jeg aldrig gøre sådan noget så hurtigt. Havde jeg mødt en fyr på Tinder, så havde jeg aldrig mødt hans forældre efter tre uger, og det var derfor, vi havde den snak under middagen, hvor vi taler om, hvad han ville præsentere mig som, fordi jeg synes, at det var lidt grænseoverskridende at skulle møde hans forældre så hurtigt, fortæller Stine.

LÆS OGSÅ: Ikke set på tv: Derfor bryder Daniel sammen efter Stines afgørelse

Mødet med Niels' forældre gik godt, og Stine havde heldigvis ikke grund til bekymring.

- Det var bare mig, der havde gjort det til en stor ting inde i mit hoved, for det var slet ikke noget med, at jeg skulle præsenteres. Han havde fortalt inden, at han havde mig med hjem, og hvor vi havde mødt hinanden. Så det var meget nemmere end forventet, fortæller Stine, der samtidig kan afsløre, at mødet bød på kage, kaffe og en god samtale.

LÆS OGSÅ: 'Landmand søger kærlighed'-stjerne gentager kæmpe succes