SÅ VILDT BLIVER DET: Her er alle navnene til Grøn Koncert

Nu er hele programmet til årets grønneste koncerter offentliggjort.

I dag kan Tuborg og Muskelsvindfonden løfte sløret for, hvilke to navne, der fuldender årest Grøn-program. Der er tale om ingen ringere end hitmagerne Phlake og den legendariske rapgruppe Suspekt, der således gør Tessa, Christopher, Andreas Odbjerg, Drew Sycamore, Carpark North og D-A-D selskab, når Grøn drager rundt til otte danske byer i perioden fra 21. til 31. juli 2022.

LÆS OGSÅ: Anna taler ud om utroskab: Det mest ubehagelige jeg har oplevet

Artiklen fortsætter efter videoen, hvor Linse og Geggo fortæller om den nye sæson af 'Familien fra Bryggen'

Selvom Phlake og Suspekt har erobret vidt forskellige dele af det musikalske landskab, har de alligevel flere ting til fælles: De er begge stærkt populære grupper, der både har vundet publikums og anmeldernes gunst.

Derudover er de også begge to at finde på dette års Grøn-plakat. Suspekt kan til sommer opleves på Grøn for femte gang, mens det er anden gang, at Phlake er med.

LÆS OGSÅ: Reality-deltager hemmeligt gift

- Endelig skal vi spille på Grøn igen! Vi glæder os bare til at komme ud på græs igen, og blive sluppet fri sammen med alle dem, som kommer og ser koncerter. Det er første gang i 3 år, at der bliver spillet ægte sommerkoncerter, og det glæder vi os helt hjernedødt meget til!, lyder det fra Phlake, og Suspekt stemmer i:

- Der er gang i Danmark igen, og vi glæder os helt ekseptionelt til at skulle tournere rundt med Grøn igen - særligt fordi hele Plads-til-forskelle tankegangen betyder meget for os! Der skal være plads til alle, og vi skal alle have lov til at have vores forskelligheder. Det bliver en fænomenal sommer!

LÆS OGSÅ: Robert Hansen afviser vold: Jeg har aldrig slået hende!

Phlake tordnede i 2016 ind på de danske hitlister med kæmpe hits som ’Pregnant’ og ’Angel Zoo’ fra debutalbummet ’Slush Hours’, der høstede hele 5 priser ved Danish Music Award i 2016 - bl.a. for ’Årets Album’. Gruppen var det mest spillede danske navn på P3 i både 2016 og 2017, og i 2018 var ’The Rascal’ det mest spillede danske nummer på dansk radio.

I slutningen af oktober 2021 udsendte Phlake første single fra et nyt albumforløb. Nummeret 'Vendetta' cementerede bandets position som et af de mest populære musiknavne herhjemme og blev også P3's Uundgåelige. I april i år fulgte duoen op med deres nyeste single, ’10 Feet’”. Phlake havde debut på Grøn i 2018.

LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-Jasmin om at blive mor: Jeg glæder mig

Den danske rapgruppe Suspekt har i årtier blæst danskerne bagover med udfordrende tekster fra hjemegnen Albertslund. Suspekt har vundet indpas i toppen af dansk hiphop og skubbet grænserne for, hvad man kan synge om.  Suspekt har vundet et hav af priser og anerkendelser, bl.a. Danish Music Award for Årets Dansk Gruppe i både 2020 og 2015.

Grøn bliver afholdt over hele det danske land, og det hele starter på Amager d. 21. juli.

Tourplan 2022:

21. juli: Amager

22. juli: Kolding

23. juli: Aarhus

24.juli: Aalborg

28.juli: Esbjerg

29 juli: Odense

30. juli: Næstved

31. juli: Valby