Foto: Privat
Foto: Privat
Henrik og Liza (Foto: Privat)
Henrik og Liza (Foto: Privat)
Foto: Privat
Foto: Privat
Foto: Privat
Foto: Privat

'Robinson'-par tager næste skridt i forholdet

Et velkendt 'Robinson'-par har for alvor fået hænderne fulde.

Da ‘Robinson Ekspeditionen’ rullede over skærmen i 2016, blev det 39-årige Henrik Andersen, der løb med sejren og den halve million. Henrik fik dog mere ud af sin deltagelse end det, idet han også fandt kærligheden under programmet, nemlig den 25-årige Liza Pedersen. 

LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-babe er klar til ‘Robinson Ekspeditionen’

Til jul tog parret deres forhold til næste step, idet Henrik på en ferie til Thailand valgte at gå på knæ for Liza og spørge, om hun ville gifte sig med ham. Heldigvis blev det et rungende ja fra Liza. Bryllupsforberedelserne er dog blevet sat midlertidigt på pause, da Liza og Henrik har kastet sig over et andet stort projekt:

LÆS OGSÅ: SE BILLEDET: ‘Robinson’-babe og kendis-kæreste et blevet forældre

- Vi har købt et hus i Solrød Strand, som vi har revet fra hinanden og er igang med at bygge om og bygge endnu større. Det er et kæmpe projekt, så huset står nok først helt færdigt om otte måneder, men det bliver heldigvis beboeligt indenfor de næste to til tre måneder. Så lige nu bor vi i den tilbygning, som vi har fået lavet indtil videre, så familien kommer rigtig hinanden ved, men det er dejligt. Og så flytter vi ind i resten af huset om et par måneder og ordner så et rum ad gangen, fortæller Liza til Realityportalen.dk.

LÆS OGSÅ: HOT NEWS: ‘Robinson’-par venter barn

- Vi bygger faktisk hele huset mere eller mindre selv, så der er nok at tage fat på. Det er Henrik, der står for det hele, og så hjælper jeg så til i stor stil. Han viser mig, hvordan tingene skal gøres, og så gør jeg det. Der er ikke meget piveri herfra, fortsætter 'Robinson'-baben, som lover at sende før-og efterbilleder af huset, når det står mere klart.

LÆS OGSÅ: Henrik vandt ‘Robinson Ekspeditionen’: Alle pengene går til mine børn

LÆS OGSÅ: Jackie blev droppet i ‘Forsidefruer’

Bryllup næste sommer

Selvom Liza og Henrik nu har lagt deres fulde fokus på at få istandsat deres nye hus, betyder det dog ikke, er bryllupsplanlægningen er lagt helt på hylden.

LÆS OGSÅ: Geggo sælger ud

- Hvis alt går efter planen, skal vi giftes næste sommer, men nu må vi se, da der også er konfirmation og rund fødselsdag til den tid. Så der er nok at se til. Heldigvis løber et bryllup jo ingen steder, og vi vil gerne, at det skal være, når der er god tid til det, og vi kan arrangere det hele i ro og mag. Henrik og jeg kan også begge godt lide at gå all in, når det endelig skal være, så det skal nok ende med at blive stort. Så vi har bestemt noget at glæde os til. Vi har dog indtil videre fået kirken på plads, Holmens Kirke, og så må vi jo se, hvornår resten kommer, fortæller Liza, der har gjort sig mange tanker om, hvordan brylluppet skal være:

LÆS OGSÅ: Princess Natascha: Derfor ryger jeg under graviditeten

- Jeg har altid drømt om et prinsessebryllup, men kun hvis jeg fandt en, som jeg var sikker på, jeg skulle leve resten af livet med, og det har jeg fundet. Så jeg glæder mig til at få den drøm opfyldt. Vi begge er ret enige om, at hele brylluppet skal være helt igennem gennemført, og at det skal være sammen med alle de mange mennesker, som vi holder af. Der skal være en fantastisk location, lækker mad, fest og farver. Der skal ikke mangle noget den dag. Lige så traditionelle, som vi er, lige så utraditionelle er vi også. Så vi har også overvejet at køre væk fra kirken på motorcykel. Det viser meget godt, hvem vi er som par, da vi ikke er bange for at skille os ud fra mængden, forklarer hun.

Se billeder af Liza og Henrik øverst i artiklen.

LÆS OGSÅ: Sarah Louise efter modvind: Derfor er jeg stadig med i ‘Forsidefruer’

LÆS OGSÅ: Amalie overvejer at droppe ‘Forsidefruer’: Jeg føler mig trådt på

LÆS OGSÅ: Ung mor gravid og indlagt: Frygtede for tidlig fødsel