Malene Hasselblad vandt i 2001 'Robinson Ekspeditionen'. Nu har hun skrevet en bog om mordet på sin mor (Foto: Michael Stub)
Malene Hasselblad vandt i 2001 'Robinson Ekspeditionen'. Nu har hun skrevet en bog om mordet på sin mor (Foto: Michael Stub)

'Robinson'-deltager i slemt biluheld: Stoppede pusher på flugt

'Robinson'-vinder Malene Hasselblad var involveret i en biljagt af en narkohandler for 6 måneder siden.

Den tidligere vinder af 'Robinson Ekspeditionen', Malene Hasselblad, åbner nu op for det smertehelvede, der har forfulgt hende, siden hun endte i et slemt trafikuheld.

- Om en uge er det et halvt år siden, at jeg var ufrivillig stopklods i en biljagt af en narkohandler, hvor jeg blev påkørt bagfra, og siden har jeg haft markante gener og konstante smerter, fortæller Malene i et opslag på Instagram, hvorefter hun begynder at remse op, hvor mange lidelser hun har været påvirket af efter uheldet:

- Piskesmæld, hjernerystelse, hovedpine, nakkesmerter, opkastninger, svimmelhed, kvalme, tinnitus og konstante og lede nervesmerter i venstre arm hele vejen fra nakke ind over venstre bryst og skulder og videre ned gennem armen ned til fingrene, nedsat muskelkraft i armen og indlæggelser pga. besvimelser.

LÆS OGSÅ: STOR AFSLØRING: Bachelor-Casper starter nyt projekt

Artiklen fortsætter under videoen fra årets 'Robinson ekspedition'.

Malene fortæller endvidere, at hun har gået til en osteopat hver uge, og at hun har fortalt fagfolk, at hun selv tænkte, det var en diskusprolaps, som er blevet afvist.

Hun fortæller dog, at hun blev henvist til en mr-scanning og svaret var:

- De havde ret. Jeg havde ikke én diskusprolaps. Jeg har TO, mellem 5-6 nakkehvirvel og mellem 6-7 nakkehvirvel, deler hun og fortæller samtidig, at der nu skal tages stilling til, om hun skal opereres.

LÆS OGSÅ: Boligkøb i blinde er tilbage: Få et smugkig her

Mor blev myrdet

Malene Hasselblad er nok mest kendt for 4 sæson af 'Robinson Ekspeditionen' fra 2001, som hun også endte med at vinde. Hun deltog igen i 2007 som én af veteranerne, hvor hun her fik en 2. plads.

i 2020 var hun med i programmet 'Seriemordene på Østerbro', der handlede om blandt andet mordet på hendes egen mor.

LÆS OGSÅ: Katerina smider bombe: Ingen i familien kan lide din kæreste