Robin: Her skal næste sæson 'Ex on the Beach' optages

Den tidligere deltager har et bud på, hvor næste sæson af reality-programmet kommer til at foregå.

Som bekendt vil endnu en omgang 'Ex on the Beach' blive produceret henover sommeren og sensommeren, og til efteråret får femte sæson af reality-programmet premiere. Det bliver med store ændringer, for på grund af corona har produktionen været nødt til at lave en plan b og rykke det hele til en destination et sted i Danmark. Egentlig skulle programmet allerede være optaget tilbage i maj.

LÆS OGSÅ: Frederik Fetterlein forlovet i fem år: Derfor skal jeg ikke giftes og have børn lige nu

Det er ikke så mange måneder siden, at Robin selv var en del af programmet, som sidst foregik i Brasilien. 'Ex on the Beach'-stjernen kender ikke til alle Danmarks sandstrande og perler med havudsigt, og han indrømmer gerne, at han mest af alt kender til Amager og Sydhavnen, hvor han nu bruger det meste af sin tid, da Mathilde bor der.

Men Robin har alligevel en mening om, hvor 'Ex on the Beach' 5 kan blive en succes.

LÆS OGSÅ: Her er Rasmus’ ærlige mening om ‘Forsidefruer’

- Et sted i Jylland, hvor der er en stor villa med en privat pool. Måske i Nordjylland. Der er nok et lækkert sted, gætter han under et live event med Realityportalen.

- Det skal være en stor villa, og der skal være en flot strand. Det kommer nok ikke til at ligge i et tæt beboet område, for det skal jo fremstå meget eksklusivt, siger Robin.

LÆS OGSÅ: HOT NEWS! ‘Familien fra Bryggen’-Didde har fået en kæreste

Han er glad for, at han fik oplevelsen, mens programmet kunne blive optaget i de eksotiske omgivelser i Brasilien.

Så snart det er muligt at optage ude i verden, vil 'Ex on the Beach' igen komme til at foregå i udlandet. Discovery garanterer, at programmet vil komme til at underholde på samme niveau som de foregående sæsoner - på trods af at der ikke er palmer og kilometer lange og hvide sandstrande.

LÆS OGSÅ: Reality-stjerne i vild forvandling: Jeg var enormt ked af det

I videoen taler Robin og Mathilde om, hvor 'Ex on the Beach' 5 kommer til at foregå.