Realitystjerne springer ud som politiker

Til næste folketingsvalg kan du stemme på en vaskeægte realitystjerne.

Husker du Rosa Eriksen? I 2013 tonede hun frem på skærmen, da hun medvirkede i kanal 5-programmet 'Kongerne af Svendborg', hvor hun blev kendt som 'Bubbly'. Sammen med blandet andet reality-koryfæerne 'Dolken'og 'Knaldperlen, gav hun den gas i den Sydfynske by Svendborg.

LÆS OGSÅ: Uhh! Vender disse realitystjerner tilbage til skærmen?

Artiklen fortsætter under videoen, hvor Janni og Karsten leger "hvem er?" med Realityportalen.

Siden da er der sket meget for Rosa Eriksen. Reality-tv'et er lagt på hylden til fordel for hospitalsgangen. Til daglig arbejder hun nemlig som sygeplejerske og deler på Instagram ud af sin faglige og personlige viden om stomi under navnet 'Stomisygeplejersken', da Rosa selv har stomi.

LÆS OGSÅ: Nynne viser ærligt billede: Så meget har hun tabt sig

Men den vante karriere bliver der nok mindre tid til nu, for den tidligere realitystjerne har valgt at springe ud som folketingskandidat for Lars Løkkes nystiftede parti 'Moderaterne'. Det blev annonceret på grundlovsdag sammen med resten af partiets liste over folketingskandidater. Det kan Ekstra Bladet fortælle.

LÆS OGSÅ: Fie afslører: Sådan er min aftale med faren

Slug sæden og undgå kræft

I 'Kongerne af Svendborg' blev Rosa 'Bubbly' specielt kendt, efter hun glædeligt fortalte om, hvordan man kunne sluge sæd mindst to gange om ugen og så forebygge kræft. En udmelding, som på trods af Rosas fokus på sundhedspolitikken frem mod næste folketingsvalg, højst sandsygeligt ikke bliver officiel politik for Moderaterne.

- Jeg tænker, at vi holder 'Bubbly' for sig, og så holder vi Rosa Eriksen for sig, konstaterer hun til Ekstra Bladet og fortsætter:

- Det kan da være, at der er nogle, der hører det her og tænker 'det kan da være, at vi skulle forske lidt i det på universitetet', afslutter hun til Ekstra Bladet.

LÆS OGSÅ: Prins er blevet single