Realitystjerne efter brud: Tog til New York og knaldede løs

Efter bruddet med ekskæresten Joachim tog realitystjernen alternative midler i brug.

Realitydeltageren og kommende vært på 'Paradise Hotel' Olivia Salo fortæller i en podcast på Radio Loud, at hun efter bruddet med eksen Joachim Meskali valgte at tage til New York og have sex med en masse mænd.

- Jeg er sådan en type, der flygter rigtig ofte fra realiteten, når den bliver svær - og det gjorde jeg også her, fortæller Olivia og fortsætter:

- Jeg havde bare brug for at komme væk. Væk fra vores fælles lejlighed og fra, hvad jeg skulle møde af presse og dårlige blikke.

LÆS OGSÅ: 'Bryggen'-stjerne single: Derfor gik det ikke

Til New York og knalde mænd

Der er handling bag Olivias ord, så da hun ringede til en veninde og foreslog hende en tur til New York, gik der ikke længe, før de to sad i en flyver på vej mod byen, der aldrig sover.

LÆS OGSÅ: Paradiso efter exit: Hun droppede mig

Da podcastværtinden Maria Jencel spørger, om turen til New York var kendetegnet af masser af mænd, sex og fest eller hotelsnakke med en tæt veninde, bekender Olivia kulør med det samme:

- Det var den første, svarer hun.

Artiklen fortsætter under billedet...

Joakim og Olivia fandt sammen i 'Love Island' og nåede at blive det par, der holdt længst - hvilket var knap et halvt år. Parret flyttede sammen i København, men på grund af tillidproblemer gik det ellers så solide par med fælles YouTube-kanal fra hinanden tilbage i maj måned. Parret blev endda kåret til Realityportalens 'Årets par 2018', men det viste sig ikke at være nogen succesgaranti (Foto: TV3).
Joakim og Olivia fandt sammen i 'Love Island' og nåede at blive det par, der holdt længst - hvilket var knap et halvt år. Parret flyttede sammen i København, men på grund af tillidproblemer gik det ellers så solide par med fælles YouTube-kanal fra hinanden tilbage i maj måned. Parret blev endda kåret til Realityportalens "Årets par 2018", men det viste sig ikke at være nogen succesgaranti (Foto: TV3).

LÆS OGSÅ: ANKLAGET: Bendtner er ikke enig

Og noget tyder på, at ferien var det helt rigtige for den herreglade dame: Hun fortæller: - Det blev det også til. Den tur har seriøst nok været den allerbedste ferie, jeg nogensinde har været på. - Det var bare vin, kærlighed, spontanitet, mænd. Hør podcasten "112 for knuste hjerter" her. LÆS OGSÅ: Så rig er Mascha Vang