Realitypar i dyb sorg: Et trist farvel

Rikke Chili og kæresten Martin har måttet tage en hjerteskærende beslutning.

For ’For lækker til love’, ’Divaer i Junglen’ og ’Plastikkongerne’-deltageren Rikke Chili og kæresten Martin udviklede forrige uge sig til et sandt mareridt.

Rikkes hund, Sign, var ude for en tragisk ulykke, der tvang Rikke til at vælge mellem liv og død. I et epileptisk anfald bed Sign sig fast i Martins hånd, og da Sign gav slip, faldt han og slog hovedet. Faldet var så voldsomt, at Sign fik kraniebrud, og siden ulykken var han stort set ukontaktbar.

LÆS OGSÅ: Ung mor flytter fra tvangsfjernelsessag

Sådan fortæller Rikke i en åben og ærlig video på hendes Instagram, hvor hun også kommenterer på de rygter, der har spredt sig ovenpå ulykken.

- Jeg har valgt at lave den her video, da der åbenbart florerer nogle virkelig modbydelige og vanvittige rygter om, hvordan min elskede Sign døde, forklarer hun og fortsætter:

- Der er simpelthen folk, der skriver, at Martin bevidst har slået min hund ihjel. Jeg ved ikke, hvor man får sådan en tankegang fra.

LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-hunk er blevet far til tre

Det tragiske uheld

Rikkes kæreste, Martin, har trænet Sign og givet ham sociale kompetencer, så han bedre kunne begå sig med andre hunde. Den type træning havde Rikke ikke selv haft overskud til at komme i gang med, da hun også har været i et længerevarende stressforløb. Men den adfærd, Sign udviste i sidste uge, havde ingen af de to oplevet før.

- Sign løb skrigende væk, mens vi var ude at gå, og det gør han ellers aldrig, forklarer Rikke.

- Så da Martin tager ham op, og Sign bider sig fast i Martins hånd, får Martin selvfølgelig et chok og trækker hånden til sig. Så giver Sign slip og falder og får desværre et kraniebrud. Det var det, der skete, slår en grædende Rikke fast.

LÆS OGSÅ: Michelle vandt en gave, der er større end de 500.000 kroner

Beskyldningerne

I Rikkes story fortæller hun også om nogle af de beskyldninger, Martin har været udsat for. Blandt andet er der nogle, der skriver, at Martin er skyld i Rikkes depression, og at han er dyremishandler og kastede Sign ind i en væg. Men de rygter slår Rikke hurtigt hen:

- Det menneske, der har været der mest for mig og været der for mig i tykt og tyndt, det er Martin. Så måske skal man lade være med at have så travlt med andre mennesker og være så fordømmende over for andre mennesker. Jeg håber, alle de her løgne kan stoppe, afslutter Rikke.

LÆS OGSÅ: Frederik Fetterlein afslører: Jeg er ikke færdig med tv

Se hele videoen herunder: