Realityhunk efter lang kamp: Sådan fandt vi vores søns navn

Realitydeltageren kunne i weekenden fejre, at hans søn endelig fik sit navn.

Tidligere på sommeren, nærmere bestemt 11. juni, blev Glenn ’Zebra’ Sander fra ’Kongerne af Svendborg’ beriget med en lille søn sammen med kæresten Laila.

Hans førstefødte, som målte 3140 gram og 48 centimeter ved fødslen, kom dog til verden på en temmelig dramatisk måde, hvor Glenns kæreste mistede flere liter blod efter en times hårde veer.

– Alt er ikke lutter lagkage. Vores søn er i skønneste orden, men Laila har brugt hele dagen på intensiv, da selve livmoderen vendte på vrangen og kom med ud, samt moderkagen havde indre blødninger. Det resulterede i, at moderkagen sprang, da man prøvede at gribe ind, og Laila har i kampen mistet 2,8 liter blod, sagde han dengang.

LÆS OGSÅ: ‘Kongerne’-stjerne skal have barn

Siden den hårde fødsel er alting heldigvis kommet i skønneste orden igen. Men igennem længere tid stod parret dog med et problem – hvad skulle deres lille guldklump hedde? Efter mange overvejelser fandt de lykkelige forældre endelig frem til det helt rigtige navn, som de gav ham i søndags til en dåb omgivet af familie og venner.

- Vi valgte navnet efter laaaang kamp! En dag havde jeg set navnet, og jeg skriver en besked til Laila (selvom vi sad i samme sofa), og hun råbte ”JA”, hvorefter jeg gloede underligt. Hvordan helvede kunne hun for en gangs skyld være enig? Derved blev vi ret hurtige enige om, at det var det navn! Og da han kom ud, var vi heller ikke i tvivl, han lignede en Micas Sander, lyder det fra den stolte far.

LÆS OGSÅ: Walid og sønnen er flyttet: Så lidt ser Kia dem nu

Artiklen fortsætter under videoen, hvor Glenn 'Zebra' Sander viser sin meget lange og fleksible finger frem i 'Kongerne'.

LÆS OGSÅ: Indlæggelser på stribe: Så mange gange har Kia været indlagt siden fødslen

Lille Micas Sander blev døbt i Vor Frue Kirke i Kalundborg, og han sov gennem hele seancen, fortæller hans far. Der blev ikke sparet på noget, og der blev brugt mange timer på en stable en stor fest sammen for det nyeste familiemedlem, som vokser med hastige skridt ifølge Glenn.

- Han er i dag 11 uger gammel, og vi er utroligt stolte af ham og glad for den lille skabning, vi har skabt. Han er flot, han smiler og han er ikke noget problembarn. Han sover om natten og er nem at have. Han er far-og morglad, og jeg tror, vi begge nyder det ekstremt meget.

LÆS OGSÅ: Gravid ung mor afslører kønnet: Jeg begyndte at græde

Herunder kan du se billeder af lille Micas i sin fine dåbskjole.

LÆS OGSÅ: Specielt og mægtigt: Gravid ung mor afslører datterens navn

LÆS OGSÅ: YouTube-stjerne kommer med i ‘De unge mødre’