Realitybabe støtter Stram Kurs

Realitybaben er stor tilhænger af Stram Kurs. Hverken uenigheder eller racismedomme skræmmer den tidligere realitybabe væk fra partiet.

Da Natascha Kristiansen deltog i 'Big Brother' og siden 'Singleliv' var det under navnet Camilla Nielsen. Det navn fik Natascha dog skiftet, da hun havde brug for ny energi i sit liv for at komme sig over tabet af hunden Conrad.

Siden navneskiftet fra Camilla til Natascha er det dog længe siden, vi sidst har hørt noget til den tidligere realitybabe. Hun valgte nemlig bevist at trække sig væk fra rampelyset efter 'Singleliv', og hun har ikke været i tv siden.

LÆS OGSÅ: Realitystjernernes valg: Sådan finder du ud af, hvad du skal stemme

Aktiv støtte for Stram Kurs

Men på det seneste har den tidligere realitystjerne været i fuld sving et helt andet sted end på skærmen. Hun er nemlig en aktiv støtte for det kontroversielle og stærkt islamkritiske parti Stram Kurs med partileder Rasmus Paludan i spidsen.

- Jeg sendte som en af de første en vælgererklæring, næsten lige da han kom frem, og jeg har reklameret meget for ham, for at han skulle nå Folketingsvalget. Jeg reklamerer stadig med ham på min Facebook. Jeg er ikke bange for at stå frem med mine holdninger og meninger til at kunne gøre en forskel for Danmark, for jeg ved, der er mange mangler, der skal rettes op på, fortæller Natascha.

LÆS OGSÅ: Sasha Klæstrup stemmer for første gang på grund af Paludan

Artiklen fortsætter efter videoen, hvor Natascha afslørede i Big Brother-huset, hvad hun stemmer - i hvert fald ikke Enhedslisten!

LÆS OGSÅ: CHOK: Reality-fyre går ind i politik

De væsentligste punkter i Stram Kurs' partiprogram omhandler, at islam som religion skal forbydes, hvilket Natascha er enig i, samt at alle muslimer skal udvises af Danmark, hvilket Natascha er delvist enig i.

- Vi er i en situation, hvor vi er ved at blive overtaget af muslimsk herkomst, der skal bestemme alverdens ting, der ikke er deres business - de har valgt at flytte til Danmark, et kristent land, så må de også indordne sig mere, end de har tilladt at vise: Mange er på førtidspension, får lejlighed fra lufthavnen og nærmest springer køen over før danskerne på ventelisten og så videre. De stjæler vores boliger, vores penge, det hele, det koster Danmark meget dyrt. Så jeg er enig i, at de muslimer, som ikke indordner sig, de skal udvises, mener Natascha, der altså modsat Rasmus Paludan ikke mener, at alle muslimer nødvendigvis skal deporteres.

LÆS OGSÅ: Realitystjerner hjælper Inger Støjberg i valgkampen

Angående Nataschas udtalelse om, at Danmark er ved at blive overtaget af muslimer, så anslåes det pr. 1. januar 2019 af religionsforsker Brian Arly Jacobsen, at omtrent 5,5 procent af den danske befolkning er muslimer. Tilbage i 1980 var cirka 0,6 procent af den danske befolkning muslimer.

Står bag Paludan uanset hvad

Der er også et af punkterne i Rasmus Paludans partiprogram, som Natascha ikke er enig i. Og det gælder hans ønske om, at almindelige danskere skal bevæbnes, så de er klar til en potentiel kamp mod muslimerne.

- Nej, vi lever ikke i USA, Mexico eller andet, hvor det skal være lovligt at bære våben - jeg mener også, det gælder for udlændinge i Danmark: Dem, der opdages med våben, skal udvises øjeblikkeligt, og det gælder også deres familier, og når de rejser, skal førtidspensionen tages fra dem, fortæller Natascha videre.

LÆS OGSÅ: Fie Laursen afslører: Derfor har jeg løjet så meget

Men en sådan uenighed er ikke nok til at skræmme Natascha væk fra at sætte sit kryds ved Stram Kurs. Heller ikke det faktum, at Rasmus Paludan er blevet kaldt nazist vidt og bredt og ikke mindst har modtaget en dom for racisme, skræmmer Natascha væk.

- Jeg tænker, det er noget pjat at kalde Rasmus Paludan nazist, han har sine holdninger og meninger, og hans pointe giver jo god mening. Han er racismedømt, jamen, det falder til jorden, intet i det, vent at se. Folk bliver manipuleret af hinanden og kører det op, lyder Nataschas forklaring på, hvorfor hun ikke tager Rasmus Paludans dom så alvorligt.

I april måned blev Paludan dømt 14 dages betinget fængsel for at have overtrådt straffelovens racismeparagraf. Den dom har han anket. Derudover har han et polititilhold imod sig fra 2012, efter han chikanerede en mandlig medstuderende, og han afventer endnu et polititilhold fra en kvinde, som mener, han har chikaneret hende på truende vis gennem flere år. I begge sager har Paludan modtaget bøder for at svine politi og anklagemyndighed til.

LÆS OGSÅ: Realitystjerner: Naser Khader er talentløs

Tidligere har Natascha stemt på Dansk Folkeparti, men hun mener ikke, at de har gjort nok på integrations- og udlændigeområdet. Derfor stemmer hun nu på Stram Kurs, og det næstbedste valg for hende ville være Nye Borgerlige.

- Lad os komme nærmere på målet, så fra mit hjerte stemmer jeg Rasmus Paludan. Det er også mit bedste råd til andre: Stem fra hjertet og bliv ikke manipuleret af andre. Man skal turde at stå frem med meninger og holdninger, så det ikke bliver et kedeligt valg. Jeg vil til sidst sige god valgdag, og stem nu rigtigt, afslutter realitybaben.

LÆS OGSÅ: Efter voldeligt forhold: Nu har reality-babe fundet ny kæreste

LÆS OGSÅ: WOW! Sigmund stillede stort krav for ‘Divaer i junglen’-deltagelse