Olivia Salo (Foto: Michael Stub)
Olivia Salo (Foto: Michael Stub)

Realitybabe har fundet kærligheden

Den tatoverede realitybabe har fundet kærligheden.

Tilbage i marts måned i år gjorde 'Love Island'-baben Olivia Salo det forbi med kæresten Felix, som hun nåede at se i omkring et halvt år. De næste par måneder lagde den 24-årige realitybabe helt låg på alt, der hed kærlighed, men i september var hun begyndt at søge kærligheden igen.

Og nu har hun fundet den. Det afslørede Olivia selv på en story på sin Instagram kort før jul.

- Det skete endelig, jublede Olivia til et billede, hvor hun sidder overfor et par tatoverede arme med en lækker middag og rødvin i mellem dem.

LÆS OGSÅ: CHOK! Fie Laursen afslører stor hemmelighed

Hemmelig fyr

Selvom Olivia der gjorde klart, at hun havde fundet kærligheden, så vil hun stadig gerne holde sin nye mand hemmelig lidt endnu.

- Vi tager det roligt og nyder også privatlivet. Det håber jeg, I forstår. Jeg er glad, forklarede Olivia.

LÆS OGSÅ: 'Love Island'-Jonas afslører: Brød reglerne

Sådan mødtes vi

Olivia er endnu ikke vendt tilbage på Realityportalens henvendelser, men i samme række af instastories fortalte hun, hvordan en veninde foreslog, om ikke hun skulle lære sin nuværende flamme at kende.

- Vi er blevet sat op gennem fælles venner. Så blev jeg inviteret ud og spise, og nu skriver vi hver dag et nyt kapitel til vores fortælling, lød det sukkersødt fra Olivia.

LÆS OGSÅ: WHAT! Olivia i sexleg med optaget 'Love Island'-hunk

Til daglig bor Olivia i København sammen med sin hund Joey.

LÆS OGSÅ: DET SÅ DU IKKE PÅ TV: Jonas hackede 'Love Island'-telefonerne

Vejen frem

Senest har man set Olivia folde sig ud som vært i to sæsoner af Viaplay-programmet 'Olivia & sexmyterne'. Forinden det har Olivia deltaget i 'Til middag hos', og så var det i 'Love Island' 2018, hun brød igennem på skærmen.

Her fandt hun kærligheden i 'Love Island'-partneren Joakim Meskali, som hun flyttede sammen med og nåede at danne par med i knapt et halvt år.

Derudover har Olivia også forsøgt sig ud i madlavningsbranchen, hvor hun blandt andet har udgivet en online kogebog og lavet et videosamarbejde med Glad for gris, hvor hun med andre kendte mennesker fortolker klassiske danske oksekødsretter.

Joakim & Olivia i 'Love Island'-finalen

Joakim og Olivia fandt sammen i 'Love Island' og nåede at blive det par, der holdt længst - hvilket var knap et halvt år. Parret flyttede sammen i København, men på grund af tillidproblemer gik det ellers så solide par med fælles YouTube-kanal fra hinanden tilbage i maj måned. Parret blev endda kåret til Realityportalens 'Årets par 2018', men det viste sig ikke at være nogen succesgaranti (Foto: TV3).
Joakim og Olivia fandt sammen i 'Love Island' og nåede at blive det par, der holdt længst - hvilket var knap et halvt år. Parret flyttede sammen i København, men på grund af tillidproblemer gik det ellers så solide par med fælles YouTube-kanal fra hinanden tilbage i maj måned. Parret blev endda kåret til Realityportalens "Årets par 2018", men det viste sig ikke at være nogen succesgaranti (Foto: TV3).

LÆS OGSÅ: Dansk kendis jubler: Vi skal have tvillinger!