Realitybabe går efter drømmen: Jeg vil være tv-vært

Olivia drømmer om en karriere som tv-vært. Desværre er det ikke tiden, hvor tilbuddene om den slags strømmer til, så hun overvejer at gå tilbage til skolebænken.

Olivia Salo brød frem på tv-skærmen for første gang, da hun dukkede op i TV3-programmet 'Love Island', hvor hun fik rusket op i de resterende deltagere med sine mange tatoveringer og sit afslappede forhold til sex.

LÆS OGSÅ: SE BILLEDERNE: Linse er blevet HELT karseklippet

Sidstnævnte endte hun med at gøre karriere ud af, da hun blev vært på sit eget program 'Olivia og sexmyterne', som sidste del af anden sæson netop er udkommet af. Og det spor håber Olivia at kunne fortsætte i.

- Jeg har kunne udvikle mig som vært i to sæsoner nu i 'Olivia og sexmyterne', så det håber jeg, det kan være et springbræt til måske at kunne score mig et andet rigtig fedt værtsjob på et andet program på TV3, forklarer Olivia til Realityportalen.

Herunder kan du se Olivia i 'Olivia og sexmyterne'

Olivia Salo i 'Olivia og sexmyterne' sæson 1 (Foto: TV3)
Olivia Salo i 'Olivia og sexmyterne' sæson 1 (Foto: TV3)

LÆS OGSÅ: I hænderne hos Dennis Knudsen: Se Tina Lunds nye look

Ikke realitydeltager

Olivia har både deltaget i 'Love Island' og 'Til middag hos', men den slags er det altså slut med fremover.

- Jeg kommer ikke til at være deltager i nogen programmer mere. Nu har vi ligesom fået nedbrudt Olivia som realitydeltager, og så vil jeg rigtig gerne udvikle mig som vært, siger hun.

Herunder kan du se den populære tv-vært Abdel Aziz Mahmoud blive rørt til tårer, da en clairvoyant fortæller, at han har fundet sit kald som journalist. Artiklen fortsætter efter klippet.

LÆS OGSÅ: CHOK! Dette trick bruger Peter Madsen til at manipulere kvinder

Men selvom Olivia kun vil tage imod tv-jobs, hvor hun skal være den professionelle, så betyder det bestemt ikke, at hun tager afstand til realitybranchen - også selvom, hun ikke længere snakker med nogen realitydeltagere.

- Reality har skabt Olivia Salo, så jeg vil da ikke sige, at jeg gerne vil væk fra det, men jeg vil gerne prøve at udvide det. Jeg er meget taknemmelig for, hvad realitydeltagelsen har kunne give mig, men for mig handler det om, at nu vil jeg godt blomstre i det her værtsskab, forklarer hun.

Olivia deltog i 'Til middag hos' sammen med Danny ‘Kool’ Sørensen, Amin Jensen og Anni Fønsby

Foto: NENT Group/Bjørn Jakobsen
Foto: NENT Group/Bjørn Jakobsen

LÆS OGSÅ: Søren Ryges familietragedie: Mit livs sorg

Mangler jobbet

Desværre har et nyt værtsjob endnu til gode at byde sig til for Olivia, men hun er meget åben overfor, hvad end det måtte være.

- Der er jo ikke rigtigt blevet tilbudt andet, end hvad jeg har lavet nu med 'Olivia og sexmyterne'. Fik jeg mulighed for at lave et andet program, hvor det ligesom også var mig, der skulle bære titlen, altså et helt nyt program, så ville jeg da klart sige ja til det, alt afhængigt af, hvad det skulle gå ud på, forklarer hun.

- Jeg tror generelt ikke, der er mange tilbud indenfor tv-branchen. Og når man som mig er hos TV3, så er det jo også mange af de programmer, som de laver, som måske er sat på hold, så det er nok også derfor, det først kommer til at ske i 2021, hvis ikke så i 2022, drømmer Olivia.

'Love Island' blev starten på Olivias tv-karriere hos TV3. Her nåede hun til finalen med ekskæresten Joakim Meskali

Joakim og Olivia fandt sammen i 'Love Island' og nåede at blive det par, der holdt længst - hvilket var knap et halvt år. Parret flyttede sammen i København, men på grund af tillidproblemer gik det ellers så solide par med fælles YouTube-kanal fra hinanden tilbage i maj måned. Parret blev endda kåret til Realityportalens 'Årets par 2018', men det viste sig ikke at være nogen succesgaranti (Foto: TV3).
Joakim og Olivia fandt sammen i 'Love Island' og nåede at blive det par, der holdt længst - hvilket var knap et halvt år. Parret flyttede sammen i København, men på grund af tillidproblemer gik det ellers så solide par med fælles YouTube-kanal fra hinanden tilbage i maj måned. Parret blev endda kåret til Realityportalens "Årets par 2018", men det viste sig ikke at være nogen succesgaranti (Foto: TV3).

LÆS OGSÅ: 32 år og kaptajn i flyvevåbnet: Mød den danske Bachelor

Tilbage på skolebænken

Olivia kan allerede mærke, at hun har rykket sig som vært over de to sæsoner af 'Olivia og sexmyterne'. Men for at blive endnu dygtigere, så overvejer hun et smut på skolebænken, mens mulighederne lader vente på sig.

- Jeg kunne måske også godt tænke mig at uddanne mig lidt, måske læse noget mediejournalistik på en højskole for ligesom at få nogle flere redskaber, jeg ville kunne bruge, når jeg er ude og lave de her ting. Fordi nu har jeg fået lidt blod på tanden fra hele det her tv, så derfor kunne det da være spændende at se, hvad det kunne bringe med sig, forklarer Olivia.

LÆS OGSÅ: Forelsket David Lee: Sådan mødte jeg Caroline

LÆS OGSÅ: Didde forklarer uvenskabet med Linse