Oliver fra 'Paradise Hotel'  (Foto: Anthon Unger)
Oliver fra 'Paradise Hotel' (Foto: Anthon Unger)

Reality-hunk raser: Luk lortet!

Oliver Erngart er træt af at være offer for anonyme anklager på det sociale medie.

Oliver Erngart fra 'Paradise Hotel' er vant til, at folk er interesserede i hans liv. På Instagram er der knap 98.000 brugere, der følger med i realitystjernens hverdag, som består af fitness og kvalitetstid med 'Paradise'-kæresten, Anna Seneca.

Opmærksomheden er især på realityparrets forhold, som mange følgere dagligt stiller spørgsmål til, og det har Oliver fint affundet sig med. Men hvad han ikke har affundet sig med, er, når der kommer anonyme beskeder og anklager mod dem.

LÆS OGSÅ: Stine får meget opmærksomhed: Det er overvældende

Og hvis der er et medie, der muliggør den slags, er det appen Jodel, hvor folk anonymt kan skrive opslag uden at blive stillet til ansvar for det.

- Det er en app til sørgelige mennesker, som ikke har andet at tage sig til end at sidde og enten læse rygter om folk, selv starte nogle eller snage i andres privatliv, fortæller Oliver til Realityportalen.

LÆS OGSÅ: 'Vild med dans'-stjerne skal alligevel ikke giftes: Ting er kommet frem

Oliver har aldrig selv haft appen, fordi han ikke vil støtte op om den slags. Til gengæld får han ofte tilsendt screenshots fra folk, når der står noget om ham eller Anna på Jodel.

- Det er simpelthen til grin, konstaterer han.

LÆS OGSÅ: Efter kæmpe firekantsdrama: Venner igen

Jodel er den værste app

Stod det til Oliver, skulle appen lukkes ned. Den bringer ikke andet end negativitet ind i folks liv, mener realitystjernen.

- Jodel er klart den værste app på markedet, og jeg synes personligt, at det lort skal lukkes og slukkes, siger han og fortsætter:

- Så kan folk passe dem selv og deres røvsyge liv i stedet for at sidde og skrive lort om andre, som rent faktisk har et skønt liv.

LÆS OGSÅ: Philine raser over beskeder: Det er så sygt

LÆS OGSÅ: CHOK: Irina og Victoria kører galt