Simon fra 'Hård udenpå' (Foto: Janus Nielsen
Simon fra 'Hård udenpå' (Foto: Janus Nielsen

Reality-hunk i voldsomt trafikuheld

Simon Iversen, kendt fra 'Hård udenpå', var fredag aften ude for en voldsom trafikulykke, der kunne have kostet ham livet.

Det er et held, at reality-kendissen Simon Iversen fra DR3-programmet 'Hård udenpå' er så ekstremt trænet, som han er. Det var nemlig dét, der reddede hans liv, da han fredag aften var involveret i en voldsom trafikulykke.

-  Jeg kan godt se, at der er en lastbil længere fremme, men så begynder jeg at rode ved min telefon for at skifte musik, og så opdager jeg pludselig, at jeg er kommet for tæt på den, siger Simon Iversen til BT.dk og fortsætter:

LÆS OGSÅ: Simona efter voldsomme overgreb: Derfor åbner jeg op på tv

- Jeg får et chok og drejer først væk fra lastbilen, og så drejer jeg kontra bagefter, og det resulterer i, at bilen skrider ud og ruller om på siden, hvor den kurer hen langs motorvejen. Så vender den rundt, og jeg kurer videre på taget i rigtig lang tid - et minuts tid, vil jeg tro.

Simon fortæller til BT, at han selv fik spændt sig ud af sikkerhedsselen og derefter selv kravlede ud af den forulykkede bil. Der var heldigvis ikke sket ham noget, og han blev efterfølgende kørt på Køge Sygehus, hvor de blodprøver, han fik foretaget dér, ifølge reality-fyren selv, udelukkede, at han havde haft alkohol i blodet.

LÆS OGSÅ: ‘Hård udenpå’-Simon åbner op: Min mor er ked af det

På sygehuset fik Simon også tjekket, om hans indre organer havde taget skade, men hans veltrænede ydre har sikret, at hans bløde indre forblev intakt. I DR3-programmet 'Hård udenpå' fortalte Simon åbenhjertet om, at han benytter sig af anabolske steroider, og selvom det i dette tilfælde reddede hans liv, fik han på Køge Sygehus en løftet pegefinger af lægen, der bad ham stoppe med steroiderne, har Simon sagt til BT.

Du kan læse mere og se billeder af den ødelagte bil og Simon selv efter ulykken her.

LÆS OGSÅ: Geggo og Cengiz: Derfor holder ‘Familien fra Bryggen’ pause

LÆS OGSÅ: Linse Kessler klar med nyt projekt: Jeg har fået verdens bedste idé!