Putte savner ikke at se sig selv på tv

Putte medvirker ikke i denne sæson af ’Singleliv’, og det er hun ganske tilfreds med, for der især to personer, som ikke kan holde ud at se på.

Putte er en gammel kending i ’Singleliv’. Og derfor er det til stor ærgrelse for mange, at hun ikke medvirker i denne sæson. Hun ærgrer sig dog ikke selv over at det er slut med ’Singleliv’, for hun savner ikke at se sig selv på tv.

- Jeg savner ikke at se mig selv på tv endnu. Det er jo stadig ikke så længe siden sidst, så opmærksomheden er der stadig, siger Putte til Realityportalen.dk.

Der er dog også andre forhold, som gør, at Putte ikke ønsker at være på skærmen.

- Jeg har det faktisk fint med ikke at være på denne sæson, nu hvor både Rasmus og Sidney er på skærmen. Jeg kan ikke udstå dem, så jeg har det fint med ikke at dele udsendelse med dem, siger Putte med et smil.

LÆS OGSÅ: Putte: Derfor ændrede jeg mit navn

Fokus på noget andet

For Putte har det været lettende ikke at være i tv-verdenen længere.

- Jeg har trængt til den pause, der har været, så jeg kunne sætte fokus på noget andet. At være på tv er en slags arbejde - der er meget at tænke over og tage stilling til hele tiden, fortæller Putte, som nu koncentrerer sig om at få færdiggjort sin HF.

Ved siden af sin HF arbejder Putte stadig i som gæstebartender i weekenderne.

- Folk er stadig interesseret i at få mig ud. Men hvis jeg ikke kom på tv om 6-12 måneder, så ville det jo nok dø mere ud. Sådan er tv-verdenen jo bare, fastslår Putte og understreger, at det ville være federe, hvis man kunne leve af det og tjene gode penge på det.

Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.