Putte er igen med i 'Singleliv'

Det populære datingprogram får endnu engang Putte Thomsen på skærmen i den kommende sæson. Men hun er langt fra single.

Når den nye sæson af 'Singleliv' ruller over skærmen på Kanal 4 i morgen, så bliver det til et gensyn med Putte Thomsen. Men det er langt fra singlepigen Putte. Hun har nemlig fundet sit livs store kærlighed Michael, som hun er flyttet sammen med.

- Jeg synes, det er så fantastisk at medvirke i programmet med min kæreste. Det er, som om jeg fik lukket den sidste brik i puslespillet, siger Putte til Realitypotalen.dk og uddyber:

- Jeg har jo altid sagt, at jeg ikke ville nøjes. At min eneste ene var derude et sted. Ligemeget hvor mange fejl og mangler han har, så vil jeg altid synes, han er "Mr. Perfect". Alle har altid sagt, at han ikke fandtes, men det gør han, og det vil jeg gerne vise Danmark.

LÆS OGSÅ; HOT NEWS: Sådan går det Putte i dag

Glad for selskab

Parret bor sammen på en nedlagt ejendom, og selvom Putte har boet alene - foruden med sine børn - siden hun var teenager, så sætter hun pris på selskabet.

- Det har været noget at en tilvænning for mig, men jeg må sige, at jeg synes, min kæreste har tacklet mine særheder supergodt. Det bedste er helt klart den enorme tryghed og kærlighed, han hele tiden giver mig.

Selvom Putte er lykkelig for, at hende, Michael og de fire sammenbragte børn er flyttet sammen, så erkender hun, at det efter ni år, hvor hun ikke har boet med en kæreste, har været hårdt at skulle igennem den proces, hvor man lærer at gå på kompromis med hinanden. Heldigvis er det kun små hverdagsting, som, hvornår man gør hvad, Putte er gået på kompromis med.

LÆS OGSÅ: Se Putte som fræk poledancer

Livet stopper ikke som enlig mor

Selvom Putte gennem årene har skullet have sin familie med to børn til at fungere, så har hun alligevel kunnet jagte kærligheden i 'Singleliv'.

- Jeg synes, at Danmark gerne må se, at selvom man bliver enlig mor, så går livet ikke i stå. Hvorfor ikke tage ud at more sig hver anden weekend, når man er børnefri? Hvorfor ikke nyde sin frihed og erkende, at den er rar, nu hvor man har den, og så få et frisk pust, til ens unger kommer hjem? Så man kan hygge og koncentrere sig om dem i 14 dage, siger hun og understreger:

- Alle mennesker ville have godt af at pleje sig selv. Det tager børnene absolut ikke skade af. Tværtimod, så holder man sig ungdommelig ved at komme lidt ud i ny og næ.

Selvom 'Singleliv' med sandsynlighed er fortid efter den kommende sæson, så vil Putte ikke afvise, at hun igen toner frem på skærmen, hvis det rigtige tilbud kommer. Hvilket program det bliver, ved hun ikke, men et datingprogram bliver det under alle omstændigheder ikke. Hun har nemlig fundet manden i sit liv. Der er sæsonpremiere på 'Singleliv' tirsdag kl. 21.00 på Kanal4 LÆS OGSÅ: Putte: Disse kosmetiske behandlinger har jeg fået lavet Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser