Putte: Derfor ændrede jeg mit navn

Putte fra 'Singleliv' ændrede tidligere i år sit navn, nu har hun valgt at fortælle, hvad der ligger til grund for hendes beslutning.

De fleste kender singlepigen under navnet Putte, men den smukke pige, fra Kanal4's succesprogram 'Singleliv', hedder oprindeligt Anelise Lorenzen Plet Thomsen, hvilket er et navn, hun aldrig har været rigtig glad for.

Singlepigen valgte derfor tidligere i år at ændre sit navn til  Lærke Carolina Thomsen. Men det er de færreste der der ved, hvorfor Putte valgte at ændre sit navn.

- Der er rigtig mange, der har skrevet, at jeg har ændret mit navn, men ikke hvorfor, og det vil jeg egentlig gerne forklare, siger Putte til Realityportalen.dk

Årsag til navneændringen

- Af en eller anden grund, så har jeg altid hadet det navn. Der var heller aldrig nogen, der kunne stave det rigtigt, forklarer Putte og fortsætter:

-Det navn lyder så oldgammelt, og det var sgu nok det, der nagede mig mest. Hallo, kig lige på mig- ligner jeg måske en Anelise?, spørger Putte.

Navnet Putte har hængt ved siden femte klasse, hvor hun, til at begynde med, blev kaldt pus, hvilket senere ændrede sig til navnet Putte. Men til trods for kælenavnet, så ændrede det stadig ikke ved hendes oprindelige navn.

- Anelise stammer fra min mormor, som døde af kræft, da min mor var 15 år gammel. Min mormor havde et sidste ønske inden hun døde, hvilket var, at min mor skulle opkalde sin førstefødte datter efter hende. Det løfte ville min mor selvfølgelig gerne indfri. På den måde endte jeg med det forfærdelige navn, som overhovedet ikke passede til mig, forklarer Putte.

Men en dag fik Putte nok af sit navn, og opsøgte en numerolog.

- Min plan var at ville hedde Louise Thomsen, men sådan blev det heldighvis ikke. Jeg har været meget uheldig i mit liv, om det har noget at gøre med mit navn at gøre, ved jeg ikke. Men jeg besluttede mig for at finde ud af det. Jeg tog derfor ned til en Kristina Nowak, som er numerolog.Hun hjalp mig med at finde de navne, jeg burde hedde, herefter fik jeg et lagt horoskop. Der var mange navne at vælge imellem, men jeg valgte Lærke og Carolina, og det er så blevet til Lærke Carolina Thomsen, forklarer Putte.

- Men over for pressen, mine venner samt bekendte, så vil jeg altid bare være Putte, griner hun.

Svært at vænne sig til

Selv om Putte er glad for sit nye navn, så er det stadig svært for hendes mor.

- Det var svært at fortælle min mor, at jeg havde ændret mit navn. Jeg vidste, at det ville såre hende, og jeg kan mærke, at hun stadig bliver ked af det, når jeg beder hende om at kalde mig Lærke og ikke Anelise, siger hun.

- Jeg ved, at det er en svær proces for min mor, og det accepterer jeg også, fastslår Putte.

Putte er trods forhindringerne glad for sin beslutning.

- Jeg er glad for, jeg gjorde det. For jeg ved, at jeg ville ærgre mig om ti år, hvis ikke, jeg havde gjort det nu, konstaterer hun.

Har i eksempler på navne, der efter jeres mening ikke fungerer? 

Skriv jeres bud herunder.