Mads F. fra 'Paradise' sæson 2 (Foto: Janus Nielsen)
Mads F. fra 'Paradise' sæson 2 (Foto: Janus Nielsen)

Professionel danser med i 'Paradise': 'Vild med dans' må gerne ringe

Mads F. er åben for at deltage i 'Vild med dans' som professionel danser.

I dagens afsnit af 'Paradise' gav Mads F. noget af en omgang danseundervisning til de andre deltagere.

Han har allerede slået fast i programmet, at han er noget af en dansemus. Men han er faktisk en dansemus på et meget højt plan.

Artiklen fortsætter under videoen...

- Målet er at blive den bedste danser i hele verden, og jeg er godt på vej, så det er godt, fortæller Mads, da Realityportalen møder ham til snigpremieren på 'Paradise'.

LÆS OGSÅ: Gina Jaqueline amok i retten: Her er dommen

Han har meldt sig til 'Paradise' for at vise en anden side af sig selv. Men et andet tv-program, der netop udforsker hans danseglade side, er også i sigtekornet.

- 'Vild med dans' er noget for mig. Jeg er et sted i mit liv, hvor jeg fokuserer på min egen professionelle karriere, men 'Vild med dans' må da gerne ringe. Lige nu har jeg fokus på min egen dans, men jeg er åben for alt, fortæller reality-deltageren og tilføjer:

- I programmet skulle jeg være professionel danser for at vise, hvad jeg kan, men ikke mindst også, hvad jeg kan lære fra mig til en nydanser.

LÆS OGSÅ: 'True Love'-par taler om børn og forlovelse

Mads har danset, siden han var tre år gammel, og nu danser han latinamerikansk dans på højt niveau.

- Det var min mor, der sendte mig til dans, da jeg var mindre. Så tog det fart, og jeg kom til min første turnering som 7-årig og vandt den. Så er det bare stukket af efter det, og jeg har vundet det ene og det andet siden, blandt andet danmarksmesterskaberne, og jeg har været med til EM og VM. Det tog pludselig fart, og så blev jeg bare ved, afslutter Mads, der bor i Aarhus og danser hver eneste dag.

LÆS OGSÅ: WHAT: 'Paradise Hotel'-babe med i 'Ex on the Beach'