Jakob og Katrine, da de stadig var sammen (Foto: DR)
Jakob og Katrine, da de stadig var sammen (Foto: DR)

Præsten insisterede: Derfor er Jakob og Katrine et par

Michael Brautsch var fra begyndelsen overbevist om, at Katrine og Jakob var det perfekte match, og derfor skulle de danne par.

Det bringer smilene frem, når Katrine Aakjær Nielsen og Jakob Bay toner frem på skærmen med grin, kys og kram i 'Gift ved første blik'. Parret er de yngste i datingeksperimentet, men det lader de sig ikke skræmme af, for i stedet nyder de to hinandens selskab. Men havde det ikke været for sognepræst Michael Brautschs indflydelse, så var det ikke blevet sådan.

- Jeg kan huske, at jeg allerede så Jakob og Katrine som par til det første store matching-møde (mellem de fire eksperter, red.). Der er sgu noget der, tænkte jeg. Det er to søde og glade mennesker, som ville kunne have enormt meget glæde af hinanden, fortæller Michael til BT.

LÆS OGSÅ: Katrine og Jakob: Sådan går det i dag

Kollegerne var ikke enige

Katrine og Jakob (Foto: DR)
Katrine og Jakob (Foto: DR)

Selvom Michael har viet adskillige par, og selvom han fra start var overbevist om, at Katrine og Jakob er et godt par, så krævede det overtalelse at få de andre eksperter med på parsammensætningen.

- Nogle af kollegaerne var ikke helt enige med mig, men da vi så på det med friske øjne dagen efter, begyndte de at kunne se, hvad jeg mente. Så vi blev enige om, at det er det bedste unge par, siger han.

Katrine og Jakob er stadig kærester den dag i dag. De valgte dog at blive skilt for at starte på en frisk sammen.

Læs den historie HER.

LÆS OGSÅ: 'Gift ved første blik': Endnu et par er flyttet fra hinanden

Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.