Posh er ikke til one night stands

Der var knald på mandagens afsnit af ‘Kongerne af Rømø’, og for Christina ’Posh’ udviklede det sig til et knald i en campingvogn. Læs her hvordan det kunne ske.

Mandagens afsnit af ’Kongerne af Rømø’ var præget af succes hos det modsatte køn. Og seerne fik sig noget af et chok, da husets pæne pige, Posh, endte med at knalde i en campingvogn med en heldig fyr. Men det er ikke kun for seerne, at det kom som et chok. Også Posh var chokeret over, at det kunne ske.

- Vi havde haft en god aften med en frygtelig masse alkohol. Det resulterer nogle gange i dårlig dømmekraft i øjeblikket desværre, og det var også det, der skete for mig, fastslår Posh til Realityportalen.dk og fortsætter:

- Det ligger meget fjernt fra mig med one night stands og især på den måde, det foregår på her. Så jeg var hverken glad eller stolt over situationen efterfølgende.

LÆS OGSÅ: Den jyske konge

Afsnittet har kostet søvnløse nætter

Afsnittet var på ingen måder et afsnit, som Posh havde set frem til at se.

- Det var en speciel oplevelse at se programmet efterfølgende. Jeg var på mange måder bange for, hvordan hele situationen ville blive fremstillet. Og det har da kostet et par søvnløse nætter, indrømmer Posh.

Men Posh var tilfreds med måden, som situationen blev fremstillet på.

- Men jeg er trods alt glad for, at de i programmet får med, at det ikke var mit stolteste øjeblik, siger Posh og fortsætter:

- Sket er sket og trods fortrydelse, mener jeg, at man skal stå inde for sine handlinger, uanset om det er fuldskab eller ej.

LÆS OGSÅ: Fissan: Starfuckers siger mig ingenting

Kun et one night stand

Det blev dog ikke til mere end et one night stand med den heldige fyr.

- Jeg har talt meget kort med ham på Facebook efterfølgende, men ikke noget seriøst, fastslår den pæne pige til slut.

Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.