Populær vært chokerer: Det er slut!

Efter 11 år er det slut med 'Natholdet', som vi kender det.

'Natholder' er et af TV 2s mest solide og populære formater med Anders Breinholt ved roret, men inden længe er det slut. Det afslører værten på sin Instagram-profil.

LÆS OGSÅ: ‘Vild med dans’-deltager smidt ud af programmet inden premieren

- Tilbage i december måned sidste år gik jeg den tunge gang til programchefen og programdirektøren på TV 2 og oplyste dem, at 2021 ville blive det sidste år, jeg var vært på 'Natholdet'. Og at efteråret 2021 ville blive det sidste efterår med mig som vært på 'Natholdet'. Og efteråret 2021 det er sådan set ved at være nu - så kære venner, når klokken ’slår’ den 24. december 2021, så er det også sidste gang, jeg har iklædt mig et stykke beklædning med 'Natholdets' logo på. Det logo har jeg båret med stolthed og glæde de sidste 11 år, skriver Anders Breinholt og fortsætter:

Artiklen fortsætter under videoen, hvor man akn se Kronprins Frederik lige efter, han kom i mål til Royal Run.

- Siden jeg fik idéen til 'Natholdet' og udviklede det sammen med en lille håndfuld mennesker og over årene med hundredevis af mennesker, havde jeg aldrig drømt om eller turde håbe på, at jeg her over et årti senere kan se tilbage på den bedste tid i mit arbejdsliv. Når jeg siger farvel i december, bliver det med over 1.000 sendte 'Natholdet'-programmer, hundredevis af medværter og hundrede tusindvis af seere gennem tiden. Noget jeg heller aldrig havde turde håbe på eller drømme om.

LÆS OGSÅ: Mikkel om Amalie: Det er synd for børnene

Den garvede tv-vært takker ydmygt i opslaget og glæder sig til sin kommende sidste tid af programmet. Han afslører dog ikke, om det betyder et farvel til programmet, eller om der blot vil komme en ny vært, men han skriver, at han giver stafetten videre, så det kunne lyde som om, der er en fremtid for 'Natholdet', omend det bliver uden Breinholt.

- Alle spørgsmål vedrørende fremtide, dem vil du kunne få svar på i 'Natholdet' i den kommende sæson på TV 2 & TV 2 Play, slutter han sit opslag på Instagram.

LÆS OGSÅ: CHOK! Ny sæson ‘Paradise’ droppes

Se hele opslaget herunder.

 
View this post on Instagram
 

A post shared by Anders Breinholt (@andersbreinholt)