Peter Ingemann. (Foto: Klaus Bo Christensen)
Peter Ingemann. (Foto: Klaus Bo Christensen)

Peter Ingemann afslører: Populært tv-program vender tilbage

Efter fire års pause skal den populære tv-vært lave nye afsnit af "Størst".

Det blev til fem sæsoner af det populære tv-program 'Størst', hvor Peter Ingemann rejste ud i verden for at besøge nogle af de største menneskeskabte steder.

LÆS OGSÅ: Christian Degn slipper sin hemmelighed fri: Jeg var bange

Artiklen fortsætter under videoen...

Og der er tydeligvis flere store steder at komme efter.

Peter Ingemann vender nemlig tilbage med en sjette sæson efter fire års pause fra programmet.

Det fortalte han blandt andre HER&NU ved sin 50-års fødselsdagsfest.

- Jeg skal lave en ny omgang "Størst", fortalte han hemmelighedsfuldt lige inden gæsterne ankom til arrangementet på Traktørstedet Ludvigslyst i Sejs-Svejbæk ved Silkeborg.

LÆS OGSÅ: Christian Degn slipper sin hemmelighed fri: Jeg var bange

Som HER&NU tidligere har beskrevet, skal Ingemann i år også lave en ny omgang "To ens", hvor der er planlagt otte programmer.

Den populære tv-vært skal også færdiggøre sit knallert-eventyr, hvor han kører Danmark rundt på en over 40 år gammel Puch Monza Juvel.

- Om Gud eller politiet vil, så ender vi med det store knallerttræf i Skagen den 2. september. Vi håber der kommer flere tusinde på knallert og kører med det sidste stykke til Grenen, fortalte han.

LÆS OGSÅ: 'Landmand søger kærlighed'-par er blevet forældre

"Størst" havde premiere i 2014, og de seneste programmer blev sendt i 2019, hvor det blandt andet handlede om New York og Nilen.
Optagelserne begynder i november, så de nye programmer bliver først sendt næste år. LÆS OGSÅ: ‘Robinson’-Ninos og kæresten deler hjerteskærende nyhed